Un fost căpitan al FCSB-ului „aplaudă” revenirea lui Vlad Chiricheș la echipa lui Gigi Becali: „Este un fotbalist incredibil! Îi va ajuta foarte mult”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 06.08.2023, 14:04
Un fost căpitan al FCSB-ului „aplaudă” revenirea lui Vlad Chiricheș la echipa lui Gigi Becali: „Este un fotbalist incredibil! Îi va ajuta foarte mult”. Exclusiv

Un fost căpitan al FCSB-ului „aplaudă” revenirea lui Vlad Chiricheș la echipa lui Gigi Becali.

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB, în această vară, după despărțirea de italienii de la Cremonese.

Un fost căpitan al FCSB-ului „aplaudă” revenirea lui Vlad Chiricheș la echipa lui Gigi Becali

Cristi Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului, consideră că Gigi Becali a făcut o mișcare foarte bună prin readucerea lui Vlad Chiricheș. Acesta spune că fostul fundaș de la Tottenham sau Napoli îi va ajuta pe roș-albaștri prin personalitatea și experiența sa.

„Este un fotbalist incredibil. O spune și CV-ul lui, la ce echipe a jucat și cât de profesionist e… Eu zic că o să ajute foarte mult. Îi va ajuta cu personalitatea și experiența lui. Sper foarte mult să ia campionatul, că, dacă nu mă înșel, din 2015, de când am plecat eu, nu au mai luat campionatul”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Helmut Duckadam nu este impresionat de revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB

Helmut Duckadam este de părere că Vlad Chiricheș nu va „rupe gura târgului” la FCSB. Totodată, fostul mare portar spune că Gigi Becali a făcut o mare greșeală în momentul în care renunțat la serviciile lui Joonas Tamm.

„CV-uri impresionante atât pentru Chiricheș, cât și pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită.

Cred că este o ambiție a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheș, chiar dacă îl costă, il arde puțin la buzunare. Mai departe, nu știu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheș să facă diferența. Eu m-aș bucura să nu se accidenteze și să joace. Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunțat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheș care nu prea a mai jucat”, a declarat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Urmăriți Playsport.ro și pe