Un fost căpitan al FCSB-ului și-ar dori să devină secundul lui Mihai Pintilii: „Ar fi senzațional”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 08.08.2023, 14:44
Un fost căpitan al FCSB-ului și-ar dori să devină secundul lui Mihai Pintilii: „Ar fi senzațional”. Exclusiv

Cristi Tănase, fost căpitan al FCSB-ului, și-ar dori să devină secundul lui Mihai Pintilii.

În prezent, Tănase urmează cursurile pentru obținerea licenței B și A.

Cristi Tănase, fost căpitan al FCSB-ului, și-ar dori să devină secundul lui Mihai Pintilii

Cristi Tănase susține că, după ce va obține licența A, își dorește să înceapă munca de antrenor din postura de secund. Ba mai mult, spune că i-ar plăcea să fie secundul fostului său coleg de la FCSB, Mihai Pintilii, care, în prezent, este antrenor principal, în mod neoficial, la formația patronată de Gigi Becali.

„Eu am carnetul de antrenor. Acum aștept să iau B și A. După aceea, să vedem ce ne rezervă viitorul. Jucătorii, care au un anumit număr de meciuri la echipa națională, în cupele europene și în Divizia A, pot face acumulat B și A.

M-aș vedea, la început, antrenor secund, nu știu dacă principal. (n.r. ai vrea să fii secund la FCSB? Poate chiar secundul lui Pintilii) Ar fi senzațional. Nu cred că doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru orice fost jucător. Dar mai e până atunci”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Cristi Tănase, convins că FCSB va avea un sezon de vis

Cristi Tănase este ferm convins că, în acest sezon, formația patronată de Gigi Becali nu va mai rata titlul de campioană.

„Nu cred că o să mai piardă campionatul anul acesta. Ca orice echipă, au și ei minusuri, că, na, nu sunt Real Madrid sau Barcelona, nici ăia nu sunt perfecți. Joacă bine, au calitate. Acum au și bancă de rezerve senzațională.

Eu zic că o să ia titlul și că o să se califice mai departe în Conference. Nu sunt răi cei de la Nordsjaelland. Nu știu ce experiență au în cupele europene, dar au o echipă bună. E o presiune în plus că a fost o dezamăgire foarte mare atunci cu Silkeborg. Eu zic că, dacă intrăm în grupe, trecem și de grupe”, a mai spus Cristi Tănase, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe