Un fost internațional îi ia apărarea lui Rădoi, în scandalul cu Răzvan Marin: ”Foarte bine că e supărat. O să îi treacă!”

Olteanu Ștefan 09.09.2021, 15:03

Viorel Moldovan se implică în scandalul care a izbucnit la națională între Mirel Rădoi și Răzvan Marin. Fostul mare internațional a dat dovadă de maturitate și l-a apărat atât pe selecționer, cât și pe jucător. Moldovan spune că acest mic conflict pornit la supărare îl va motiva și mai mult pe Răzvan Marin de acum înainte.

Viorel Moldovan a tranșat conflictul dintre Mirel Rădoi și Răzvan Marin

Imediat după duelul Macedonia de Nord – România 1-1, Răzvan Marin a răbufnit la interviuri și i-a reproșat lui Mirel Rădoi că nu l-a folosit mai mult în aceste 3 meciuri din septembrie. Răzvan Marin a fost titular și integralist doar în victoria cu Liechtenstein, scor 2-0, iar în duelurile cu Islanda și Macedonia de Nord a jucat din postura de rezervă 15 minute, respectiv 28 de minute.
Fotbalistul i-a reproșat lui Rădoi că a jucat prea puțin, dar și faptul că a fost folosit pe o poziție pe care nu dă cel mai bun randament al său.
Viorel Moldovan a calmat spiritele și le-a luat apărarea amândurora:

E un jucător important în angrenajul echipei naționale, îi înțeleg frustrarea, stiu ce înseamnă să fie fotbalist. Și-ar fi dorit să joace mai mult. Rădoi a preferat acolo un închizător clasic, în prezența lui Nedelcu. Știm foarte bine calitățile lui Marin, el nu joacă această poziție, este un optar, un mijlocaș box-to-box.
Ar putea juca chiar lângă Nedelcu, el având calitate ofensivă și putând să șuteze la poartă. Asta a fost opțiunea lui Rădoi, o să îi treacă lui Răzvan Marin, o să meargă la echipa de club, o să joace.
Pe de o parte, consider că Răzvan Marin are calitățile necesare de a interpreta încă un rol. El a demonstrat că s-a adaptat, ceea ce este foarte bine. Acum, la nervi, la supărare, spui destul de multe. Foarte bine că este supărat, acest lucru îl va motiva și mai mult”, a concluzionat Moldovan, la PRO X.

Răzvan Marin, săgeți către Mirel Rădoi: „Sunt destul de nervos, supărat și nu vreau să vorbesc mai multe”

Răzvan Marin a răbufnit după remiza României cu Macedonia. Mijlocașul lui Cagliari s-a dezlănțuit la microfonul PRO TV:

A fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club.

Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe. Merg la echipa mea de club să fiu liniștit, să joc și pe poziția pe care dau cel mai bun randament. Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr”, a spus Răzvan Marin

Îl inhibă Dică pe Rădoi? Fost mare internațional: ”Mirel a fost mai lucid fără a doua minte”.

Clasamentul din grupa României după primele 6 jocuri

  1. Germania – 15p (golaveraj 17:2)
  2. Armenia – 11p (golaveraj 7:9)
  3. România – 10p (golaveraj 9:6)
  4. Macedonia de Nord – 9p (golaveraj 11:6)
  5. Islanda – 4p (golaveraj 6:14)
  6. Liechtenstein – 0p (golaveraj 2:15)

Programul tricolorilor pentru ultimele 4 dueluri din Grupa J

  • Germania – România, 8 octombrie, de la ora 21:45
  • România – Armenia, 11 octombrie, de la ora 21:45
  • România – Islanda, 11 noiembrie, de la ora 21:45
  • Liechtenstein – România, 14 noiembrie, de la ora 19:00
Urmăriți Playsport.ro și pe