Un fost jucător al lui Dinamo care poate reveni la echipă, la PlaySport LIVE! Povești fabuloase, cu albanezul Elis Bakaj!

Sorin Chiriac / 17.01.2022, 16:40

Dinamo București se pregătește pentru misiunea imposibilă din play-out. Antrenorul Flavius Stoican este optimist că va putea salva echipa de la retrogradare, iar pentru asta conducerea îi aduce jucătorii pe care și-i dorește. Evident, dintre cei pe care poate să îi aducă în acest moment. Adică fotbaliști liberi de contract și cu mare experiență, care să întărească echipa încă tânără a ”câinilor”.

Trei transferuri perfectate și multe refuzuri

Până acum, au fost aduși trei fotbaliști: Patriche, Tomozei și Jovanovic, asta după ce ”câinii roșii” au fost refuzați, pe rând, de Qaka, Rodriguez și Cascini. Dacă aducerea celor trei nu a fost neapărat aplaudată de fani, refuzurile erau pe undeva anticipate. Rămâne de văzut ce fotbaliști vor reuși în continuare dinamoviștii, lista fiind una lungă.

Elis Bakaj, o soluție pentru Dinamo?

Un nume extrem de interesant pentru a întări Dinamo este în acest moment cel al albanezului Elis Bakaj. Talentatul mijlocaș a fost propus la gruparea din Ștefan cel Mare și este în acest moment în așteptarea unui răspuns al conducerii clubului. Albanezul nu este străin de Dinamo, el evoluând pentru ”câini” în urmă cu 10 ani, în sezonul 2011-2012, în 25 de partide reușind să marcheze de cinci ori.

Albanezul cu povești fabuloase vine azi la PlaySport LIVE!

Considerat cel mai bun străin care a jucat vreodata in Belarus, Elis Bakaj este un adevărat globetrotter al fotbalului. A jucat în Bulgaria, Croația, Belarus sau Cipru. Jucătorul ce ar putea reveni la Dinamo a dat gol în meciul pe care Maradona, președinte onorific la Dinamo Brest pentru o zi, l-a văzut din tribuna. Înainte de meci, Bakaj a avur onoarea să ”bată cuba” cu imensul Diego Maradona.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.