Un fost stelist duce o viață de împărat. Are un Ferrari și cheltuie zeci de mii de euro doar pe haine

Gheorghiu Dan 25.09.2021, 06:55

Cyril Thereau a jucat doar un sezon în România, la echipa care pe atunci se numea Steaua, însă a rămas și astăzi în inimile suporterilor roș-albaștri. Este considerat unul dintre cei mai buni jucători străini care a evoluat vreodată în România. Francezul s-a retras anul trecut și duce o viață mai mult decât lipsită de orice griji.

Cyril Thereau, un atacant cu stil în teren și în afara lui

Cyril Thereau s-a lăsat de fotbal anul trecut, la 37 de ani, și își trăiește viața din plin. Atacantul francez care a evoluat și în Liga 1 este un mare fan al mașinilor frumoase, al femeilor frumoase și al hainelor scumpe, de firmă. După zece sezoane în Serie A, timp în care a strâns aproximativ 10 milioane de euro, Thereau huzurește după retragere.

Thereau a venit în România, la Steaua, actuala FCSB, în 2006, de la echipa belgiană Charleroi. Un milion de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l avea în echipă pe atacantul care avea atunci 23 de ani. Sub comanda lui Cosmin Olăroiu, Thereau a înscris de 10 ori în 27 de partide, în toate competițiile, a devenit vicecampion al României, iar la finalul sezonului s-a întors în Belgia. Becali a făcut o afacere: Anderlecht a plătit trei milioane de euro pentru el, dar a rămas mereu în inima fanilor pentru stilul său spectaculos și pentru dăruirea arătată în teren.

Căsătorie cu o actriță americancă și scandal sexual în Italia

După un an la Anderlecht și alți doi la Charleroi, Cyril Thereau s-a mutat în Italia pentru următorul deceniu. În 2010 a semnat cu Chievo Verona, pentru care a evoluat timp de patru ani. Serios în teren, francezul a atras atentia presei italiene prin ținutele sale nonconformiste și extrem de scumpe, dar și prin mașinile de lux pe care le-a etalat.

În 2016, a început să se afișeze cu Natalie Rodela, model și actriță din Statele Unite, cu care a anunțat un an mai târziu că s-a și căsătorit.

Thereau a fost protagonistul unui scandal sexual imens în 2019, pe când juca la Cagliari. Pe internet a apărut un filmuleț făcut chiar de el, în care apare dansând la bustul gol, în timp ce în aceeași cameră un cuplu face sex. Cei doi, dintre care bărbatul se presupune că ar fi fost un coechipier de la Cagliari, apar și ei în câteva secunde din film.

Dacă în familie scandalul nu a avut urmări, cariera de fotbalist a lui Thereau s-a încheiat. Avea 36 de ani, aparținea de Fiorentina, acolo unde a și fost trimis înapoi foarte repede, a mai jucat câteva meciuri și s-a retras.

Urmăriți Playsport.ro și pe