Un fost superstar al Barcei are o favorită: ”Man City are cele mai mari șanse să câștige Champions League”

Bordei Radu / 27.03.2021, 19:05
Un fost superstar al Barcei are o favorită: ”Man City are cele mai mari șanse să câștige Champions League”

Un fost superstar al Barcei are o favorită când vine vorba de câștigarea Ligii Campionilor. Cum Messi și compania nu mai sunt în competiție, fostul mare jucător are o altă preferată. Coincidență sau nu, este gruparea antrenată de un simbol al catalanilor.

Rivaldo îi liniștește pe fanii celor de la Manchester City: acesta îi asigură că Pep Guardiola va aduce, în sfârșit, trofeul mult râvnit. Asta chiar dacă englezii au în față un parcurs infernal. Cu toate acestea, echipa a ajuns la maturitatea necesară pentru a triumfa.

Un fost superstar al Barcei are o favorită: ”Man City are cele mai mari șanse să câștige Champions League”

Pep caută de mult trofeul pe care l-a câștigat deja de două ori la Barcelona. La cum joacă în acest moment, Manchester City poate fi considerată principala favorită. Este adevărat, mai sunt multe alte rivale în joc, dar Pep va știi să gestioneze situația. În plus, Bayern va avea o dublă de foc cu PSG, explică Rivaldo opțiunea sa.

Guardiola și Rivaldo au fost colegi la Barcelona

Nici Manchester City nu va avea misiune ușoară, va trebui să treacă de Borussia Dortmund și de noua „mașină de gol” din fotbal, Erling Haaland. Dacă se va califica, City va avea în semifinală un adversar de top, fie că e vorba de Bayern sau PSG. Iubitorii fotbalului speră la o dublă de vis dintre Bayern și Manchester City.

Real Madrid nu poate fi exclusă niciodată din discuție

Cealaltă „finală” din sferturi este între Liverpool și Real Madrid. Fostul mare internațional brazilian vede o șansă pentru ambele echipe ca să salveze un sezon dezamăgitor. Klopp și Zidane se bazează pe Liga Campionilor pentru a se revanșa în fața fanilor. Mai ales englezii, încă campionii Angliei, au dezamăgit în acest sezon.

În schimb Real mai are șanse la titlu, iar în Liga Campionilor madrilenii sunt specialiștii competiției. Sergio Ramos, Modric sau Kroos au câștigat deja de patru ori acest trofeu. Pentru mulți ar putea fi despărțirea ideală de clubul la care au făcut istorie. La fel este și pentru Zidane.

Rivaldo știe cine va veni în locul francezului

Viitorul lui Zidane la Madrid nu este unul foate clar. Chiar dacă Florentino Perez dorește ca francezul să continue, antrenorul poate avea alte planuri. Presa din Italia îl anunță la Juventus, mai ales după ce Pirlo a ratat aproape toate obiectivele la Torino. Zidane iubește Juventus și, în plus ar putea lucra iar cu Cristiano Ronaldo.

Fost mare rival al Realului, Rivaldo a identificat înlocuitorul ideal pentru Ronaldo. Este vorba de fostul mare atacant al galacticilor, Raul. Acesta poate fi răspunsul realului la Guardiola. Raul face o treabă foarte bună la echipa secundă și este văzut drept viitorul antrenor al trupei din Madrid