Un fotbalist a fost arestat după un accident mortal! Clubul i-a rupt contractul

Octavian Vasilescu 24.07.2022, 16:54
Un fotbalist a fost arestat după un accident mortal! Clubul i-a rupt contractul

Fundașul Renan (20 de ani) a fost arestat în Brazilia după ce a fost implicat într-un accident mortal.

The Sun scrie că fundașul lui Palmeiras a lovit în plin un motociclist, care și-a pierdut viața pe loc. S-ar părea că Renan a virat greșit, iar motociclistul a fost lovit frontal.

Renan, arestat după un accident mortal

Motociclistul lasă în urmă doi copii mici, iar Renan are mari probleme acum. El evolua sub formă de împrumut la clubul RB Bragantino, dar echipa a decis să-i rupă contractul imediat după accident.

Conform sursei citate, Renan a refuzat să facă testul etilotest la locul accidentului. Polițiștii au decis în acel moment să-l conducă la secție, unde l-au reținut în arest preventiv. În zilele următoare va avea loc procesul fotbalistului, iar un judecător va decide dacă îl va trimite în spatele gratiilor. Există șanse ca el să fie cercetat în libertate în perioada următoare.

Imagini de la locul accidentului

Va rămâne fără echipă

Palmeiras, echipa care îl deține, ar urma să-l lase și ea fără contract. Internațional brazilian de tineret, Renan este cotat la 9 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Fundașul central are în palmares două trofee ale Copei Libertadores, câștigate cu Palmeiras în 2020 și 2021.

Palmeiras a emis un comunicat după acest incident tragic:

„Palmeiras a primit informații vineri dimineață despre accidentul de mașină în care a fost implicat sportivul Renan.

Clubul este în contact cu Red Bull Bragantino pentru a urmări îndeaproape cazul și pentru a oferi toată asistența necesară membrilor familiei victimei, în acest moment de mare tristețe”, anunță brazilienii.

Urmăriți Playsport.ro și pe