Un fotbalist de la Poli Iași, devastat după ce a fost acuzat de blaturi. Renunță la fotbal din cauza acuzațiilor

Giosanu Catinca / 29.03.2021, 22:04
Un fotbalist de la Poli Iași, devastat după ce a fost acuzat de blaturi. Renunță la fotbal din cauza acuzațiilor

Un fotbalist de la Poli Iași a cedat nervos după ce a fost acuzat de blaturi. Faimosul sportiv e hotărât să renunțe la fotbal din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse.

Un fotbalist de la Poli Iași, devastat după ce a fost acuzat de blaturi

Galeria echipei Politehnica Iași i-a acuzat de blat pe Cosmin Frăsinescu (36 de ani) și Marius Mihalache (36 de ani) după partida dintre Poli Iași și Dinamo București, scor 1-0. Brigada ”Băieții Veseli”, care susține trupa din Moldova, a afișat un banner în fața stadionului „Emil Alexandrescu”.

Am revăzut meciurile și am constatat / Frăsinescu și Mihalache miros a blat.”, este mesajul afișat de suporteri.

După primul meci câștigat de Poli Iași, pagina de Facebook „Ultras Iași” a făcut publică poza cu banner-ul. Alături de  fotografia cu pricina, ei au scris următorul mesaj: „Apar și rezultatele fără veterani! Sperăm să nu îi mai vedem niciodată pe teren în tricoul Politehnicii”.

FOTO Facebook Ultras Iași
SURSA FOTO Facebook @Ultras Iași

Renunță la fotbal din cauza acuzațiilor

În urma celor întâmplate, Cosmin Frăsiescu a cerut rezilierea contractului pe care îl are cu clubul moldovean. Mai mult, veteranul formației din Copou chiar se gândește să se lase de fotbal, după ce a fost acuzat de suporteri că ar fi înscenat meciuri.

În plus, jucătorul s-a declarat deranjat de faptul că nu a fost susținut mai mult de conducere în această speță.

Sunt niște probleme interne acolo, pe care dacă ei nu le vor rezolva, atunci nu are cine. Este o problemă cu jucătorii care au fost discreditați, care au fost numiți blatiști de suporteri, e vorba de Frăsinescu și cu Mihalache, ceea ce nu este ok. Îi cunosc foarte bine pe amândoi sunt două caractere foarte frumoase, erau foarte supărați”, a dezvăluit Hulubei, în studioul emisiunii Liga Digi Sport.

Hulubei a spus că Frăsinescu nu vrea să mai aibă de-a face cu sportul-rege.

Frăsinescu vrea să se lase de fotbal din cauza asta și s-a dus la club pentru a-și rezilia contractul cu ei. Nu știu cum se va rezolva situația. Ei s-au simțit lezați, pentru că nu au fost apărați de către cei din club, astfel că au tras concluzia că nu mai sunt doriți.”, a mai spus Hulubei, conform sursei anterior citate.

Cosmin Frăsinescu (36 de ani) a decis să se despartă de Poli Iași
Cosmin Frăsinescu (36 de ani) a decis să se despartă de Poli Iași

Frăsinescu joacă din 2015 la Poli Iași, echipă pentru care a strâns 170 de meciuri și a marcat cinci goluri.

Poli Iași se află pe locul 16 în Liga 1, cu 19 puncte, la patru lungimi de Hermannstadt, ocupanta locului 15.