Un manelist român se laudă cu relația sa cu Iker Casillas: ”E fratele meu!”

Giosanu Catinca 14.11.2022, 12:02
Un manelist român se laudă cu relația sa cu Iker Casillas: ”E fratele meu!”

Liviu Guță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul de manele a făcut un anunț neașteptat în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit că are o legătură strânsă cu Iker Casillas.

Liviu Guță, dezvăluiri de senzație

În timpul unei discuții cu George Tănase, Liviu Guță a explicat că are o relație specială cu Iker Casillas.

Cântărețul de manele a anunțat mândru că este prieten bun cu fostul mare portar al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată iarna trecută, la un eveniment desfășurat în Las Vegas.

”Iker Casillas e prietenul meu”

Între Liviu Guță și fostul goalkepper al lui Real Madrid s-a legat rapid o legătură de prietenie, iar ei continuă să își vorbească și astăzi, conform spuselor manelistului.

M-am împrietenit cu Iker Casillas. E prietenul meu, e fratele meu. Mă și urmărește pe Instagram. Mi-a dat mesaj de ziua mea. Am cântat la niște prieteni, un om mare în America, în Las Vegas. Soția respectivului este româncă. M-am simțit ca în Rai.

Au fost mulți acolo, Britney Spears, mulți. Am cântat în engleză. Să vezi cum aplaudau toți. După asta, am plecat în California cu Iker, cu toată lumea, am stat, am băut.”, a povestit Liviu Guță în cadrul podcastului găzduit de George Tănase.

 Iker Casillas: ”Le cer scuze celor care mă urmăresc”

Fostul mare portar Iker Casillas, campion mondial cu naţionala de fotbal a Spaniei în 2010, a șocat întreaga suflare sportivă în urmă cu câteva săptămâni, când a anunțat că este homosexual.

Legenda echipei Real Madrid şi a Spaniei a venit cu lămuriri în privința orientării sale. El susține că a fost victima hackerilor, după ce pe contul său verificat de Twitter a fost postat următorul mesaj: ”Sper că mă veți respecta: sunt homosexual”.

Contul meu a fost spart. Din fericire, acum totul este în ordine. Le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Şi, bineînţeles, toate scuzele mele comunităţii LGBT.”, a subliniat Iker Casillas, la scurt timp după ce a şters mesajul care ar fi fost postat de hackeri și care a provocat o adevărată undă de șoc pe rețelele de socializare.

Casillas a câştigat de 3 ori UEFA Champions League şi 5 titluri în La Liga, toate cu Real Madrid.