Un miliardar este gata să salveze Arsenal! Acesta este gata să investească o avere în clubul londonez

Bordei Radu 24.04.2021, 12:48
Un miliardar este gata să salveze Arsenal! Acesta este gata să investească o avere în clubul londonez

Un miliardar este gata să salveze Arsenal! Clubul londonez este în plin război, iar actualii proprietari, familia Kroenke, sunt sub presiune. Fanii s-au săturat de americani, iar alăturarea la proiectul Superligii a fost ultima picătură. Miliardarul american este cunoscut entru faptul că nu scoate bani din buzunar, iar rezultatele au fost tot mai proaste în ultimii ani.

Suporterii nu mai suportă regimul americanului, care este interesat doar să scoată bani din club și au organizat un protest masiv. Iar situația la Arsenal este explozivă. Acum, însă, a apărut un alt miliardar, interesat să preia clubul.

Un miliardar este gata să salveze Arsenal! Acesta este gata să investească o avere în clubul londonez

Daniel Ek este omul de la care fanii lui Arsenal așteaptă, acum, salvarea. Suedezul este fondatorul platfomei Spotify. Lansată în urmă cu 13 ani, aceasta a devenit cea mai populară platformă de muzică din lume și acum valorează undeva la 58 de miliarde de euro. Asta l-a transformat și pe Ek într-unul din cei mai bogați oameni din Europa.

Daniel Ek și-a declarat iubirea față de Arsenal

Averea bărbatului de 38 de ani este estimată la aproximativ 5 miliarde de euro, mai puțin decât cea a familiei Kroenke. Suedezul este, însă, un fan al tunarilor și și-a manifestat din nou afecțiunea față de clubul londonez. De aceea este pregătit să negocieze preluarea clubului, pentru a-l readuce în topul Premier League și în Liga Campionilor. Suporterii speră ca o astfel de tranzacție săs e petreacă, iar ei vor face tot posibilul să îl convingă pe Kroenke să plece.

Patronul american nu vrea să vândă echipa

Chiar dacă este foarte interesat să cumpere, Ek s-ar putea să nu aibă cu cine negocia. În ciuda problemelor de la echipă și a ceea ce s-a întâmplat cu Superliga, familia americană nu pare dispusă să se despartă de Arsenal.

Fiul patronului Stan Kroenke, Josh, a dialogat direct cu fanii, online, pentru a încerca să calmeze spiritele. Acesta a recunoscut eroarea de a nu consulta suporterii în legătură cu Superliga. Apoi a transmis un mesaj clar: clubul nu este de vânzare.

Când vindem clubul? Nu pot răspunde la această întrebare, pentru că nu intenționăm să vindem clubul. Știu că am pierdut încrederea suporterilor, trebuie să reconstruim acest raport. Dar suntem determinați să o facem, indiferent de ce s-a întâmplat. Avem planuri mari la vară, acestea nu s-au schimbat deloc, a transmis Josh Kroenke.

Tunarii au pierdut și meciul cu Everton și singura șansă de a prinde Europa sezonul viitor, este câștigarea Europa League. Cu toate acestea, nici acest trofeu nu pare că va opri războiul declanșat de suporteri.

Urmăriți Playsport.ro și pe