Un nou pas important spre debutul în Premier League! Cătălin Cîrjan și-a prelungit contractul cu Arsenal! Ce fostă vedetă a „tunarilor” l-a însoțit

Octavian Vasilescu 25.05.2022, 19:48

Românul Cătălin Cîrjan (19 ani) și-a prelungit contractul cu Arsenal până în vara anului 2024. Anunțul a fost făcut de agentul jucătorului, Cătălin Sărmășan.

Component al echipei Arsenal U19, mijlocașul Cătălin Cîrjan va rămâne în curtea „Tunarilor” pentru încă doi ani. Per Mertesacker a fost prezent lângă el la semnarea noului contract. Neamțul face parte din staff-ul Academiei și l-a urmărit pe Cîrjan încă de când acesta a ajuns la Londra.

Cătălin Cîrjan a semnat un nou contract cu Arsenal

Iată anunțul făcut de agentul lui Cîrjan, Cătălin Sărmășan:

Cătălin Cîrjan a semnat un nou contract cu Arsenal Londra! S-a ajuns la un acord valabil până în vara lui 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, tunarii londonezi fiind pe deplin convinși că urmează o explozie valorică a fotbalistului român.

Felicitari Cătă, visul primei apariții în Premier League e tot mai aproape!”, a scris Sărmășan, pe Facebook.

Mesajul jucătorului

Jucătorul este extrem de fericit că va continua la Arsenal. Acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare:

Arsenal este casa mea. Nu am avut niciodată îndoieli. Aştept cu nerăbdare următoarea etapă a vieţii mele la club. Acum este momentul să răsplătesc încrederea care mi-a fost arătată şi pe uimitorii suporteri ai lui Arsenal”, a scris Cîrjan.


Cătălin Cîrjan are la activ 25 meciuri pentru echipa Arsenal U18, respectiv 14 apariții pentru Arsenal U23. Pentru echipa U18 a înscris trei goluri și a oferit trei pase decisive. La U23, românul a marcat două goluri și a livrat o pasă decisivă.

În România, mijșocașul central s-a școlit la Viitorul Domnești. Acesta a evoluat până acum pentru reprezentativele U16 și U19 ale României. Rămâne de văzut când va primi șansa debutului și la U21. În acest sezon, jucătorul a suferit o accidentare la genunchi care l-a ținut pe tușă mai mult timp.

În 2019, Cîrjan a fost inclus de The Guardian în „Next Generation 2019”, clasamentul celor mai talentați jucători născuți în anul 2002. Acesta a debutat în Liga 3 la vârsta de 13 ani, pentru Viitorul Domnești.

Urmăriți Playsport.ro și pe