Un nou transfer pe axa FCSB – Galatasaray Istanbul. Turcii îi cumpără toată echipa lui Gigi Becali

Giosanu Catinca / 02.09.2021, 21:13
Un nou transfer pe axa FCSB – Galatasaray Istanbul. Turcii îi cumpără toată echipa lui Gigi Becali

În curând, turcii îi vor cumpăra toată echipa lui Gigi Becali. Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan vor avea un coleg român la Galatasaray Istanbul. Șefii formației din Turcia intenționează să mai achiziționeze încă un fotbalist român. Evident, este vorba despre un jucător care evoluează la echipa roș-albastră.

Un alt român a intrat pe radarul celor de la Galatasaray

După Cicâldău și Moruțan, un alt fotbalist poate ajunge sub comanda lui Fatih Terim. Presa din Turcia susține că Octavian Popescu este noua țintă al antrenorului de 67 de ani, iar mijlocașul ofensiv de la FCSB ar putea face pasul către gruparea Cim-Bom.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au ajuns și ei vara aceasta la echipa din Turcia. Cei doi s-au adaptat extem de repede la Galata și au impresionat de la primele meciuri. Fotbalistul transferat recent a și marcat la ultimul meci de campionat. Golul a fost bifat și cu ajutorul lui Cicâldău, căci i-a oferit o pasă decisivă lui Moruțan. Și pentru că oficialii Galatei și antrenorul Fatih Terim au fost impresionați de prestațiile celor doi români, s-au hotărât să facă încă un efort financiar pentru achiziționarea unui alt fotbalist de la noi.

”Galben-roșii îl vor acum și pe Octavian Popescu”

Cei de la Fotomac au scris că antrenorul turc a pus ochii pe Octavian Popescu și îl dorește în viitorul apropiat alături de conaționalii lui.

Galatasaray s-a întărit în această vară, în special cu jucătorii veniți din România, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Galben-roșii îl vor acum și pe Octavian Popescu, un alt jucător român care îmbracă acum tricoul celor de la FCSB. Popescu poate fi o soluție pentru banda stângă a atacului. Tânărul de 18 ani a jucat deja pentru naționala de tineret a României și are șanse să devină un mare star în viitor.

Născut la Nucet, România, pe 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a ajuns la prima echipă a celor de la FCSB în sezonul trecut. În vârstă de 18 ani, fotbalistul adus în 2020 pentru 200.000 de € evoluează ca extremă stângă. Popescu a înscris 6 goluri și a oferit 8 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în cariera sa la profesioniști.”, a transmis sursa anterior citată.

1.2 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Octavian Popescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.