Un portar cu un palmares extraordinar vine să joace în Superliga. Se antrenează deja cu FC Voluntari

Iosif Pintilie 25.03.2023, 17:02
Un portar cu un palmares extraordinar vine să joace în Superliga. Se antrenează deja cu FC Voluntari

FC Voluntari este le punctul de a transfera un portar cu un CV impresionant. Ramon ten Hove, de 25 de ani, dă probe la echipa lui Liviu Ciobotariu.

Acesta ar putea fi al doilea portar cu nume ce ajunge, în acest an, la formația din Ilfov, după Jesus Fernandez, câștigător de UCL cu Real Madrid.

Super-transferul pregătit de Voluntari

Liviu Ciobotariu caută o rezervă pentru Mihai Popa și s-a oprit la Ramon ten Hove. Olandezul a fost crescut de Feeynoord Rotterdam, iar mai apoi a mai jucat pentru Dordrecht sau Esjberg.

El chiar a fost testat de Liviu Ciobotariu, în duelul amical cu Gloria Buzău, terminat cu scorul de 3-1 pentru ilfoveni.

Liviu Ciobotariu, despre cazul Cosmin Achim

Acum câteva săptămâni, fotbalul românesc era marcat de cazul Cosmin Achim. Acesta a fost suspendat, fiind acuzat că a jucat la pariuri mai multe meciuri.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, l-a antrenat pe acesta și a oferit o reacție despre acest scandal.

„Am citit în presă. El nu mai este jucătorul nostru și a reziliat în această iarnă pentru a pleca la Petrolul. Am înțeles că se va face o anchetă. Sunt lucruri foarte grave în cazul în care se va dovedi adevărat ceea ce a făcut. În mod cert va trebui să plătească!”, a transmis Liviu Ciobotariu.

Trebuia Mihai Popa să lipsească de la naționala mare?

Portarul titular de la FC Voluntari, Mihai Popa, a fost convocat la U21. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, crede însă că el merită să fie la echipa mare.

„Dacă ar fi fost după mine, l-aș fi luat pe postul de portar și pe Mihai Popa de la Voluntari. Noi avem portari foarte buni. Dacă aveam și ceilalți jucători la nivelul portarilor, era bine! Noi avem portari trăsnet! Ionuț ăla (n.r. Radu), ăla mai bătrân, Niță, Moldovan de la Rapid și Popa de la Voluntari pot juca la orice echipă din Europa”, a spus Dumitru Dagomir, la GSP.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe