Un puști român de la Juventus, implicat în marea afacere pregătită de „Bătrâna Doamnă”

Octavian Vasilescu 24.07.2022, 19:24
Un puști român de la Juventus, implicat în marea afacere pregătită de „Bătrâna Doamnă”

Juventus vrea să-l transfere pe Evan Ndicka (22 de ani) de la Eintracht Frankfurt, iar românul Gabriele Boloca (21 de ani) ar putea fi inclus în tranzacție.

Fundașul central Gabriele Boloca este legitimat la Juventus. În acest moment, românul face parte din lotul U23 al clubului, care evolueză în Serie C.

Juventus vrea să-l cedeze pe Gabriele Boloca

Juventus vrea să-l transfere în această perioadă pe Evan Ndicka, fundaș central de la Eintracht Frankfurt. Deținătoarea Europa League speră să-l vândă pe Ndicka pentru 30 de milioane de euro, dar „Bătrâna Doamnă” încearcă să ajungă la un acord.

Conform Calciomercato News, Juventus vrea să-i ofere lui Eintracht Frankfurt o sumă mai mică, plus doi jucători. În această tranzacție ar urma să fie incluși Gabriele Boloca și Hamza Raifa, fotbaliști de la echipa secundă.

Gabriele Boloca nu s-a prezentat la reunirea Juventus U23, semn că se pregătește un transfer în cazul său.

Fundașul român a jucat un singur meci în Serie C în sezonul precedent. El a evoluat în duleul Juventus U23 – Legnago Salus, scor 3-2.

Gabriele Boloca este fratele lui Daniel Boloca (23 de ani), mijlocaș legitimat la Frosinone, în Serie B.

CITEȘTE ȘI Cine este Daniel Boloca, marea surpriză a lui Edi Iordănescu de la echipa națională

Evan Ndicka, ținta lui Juventus

Evan Ndicka este cotat la 32 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

El joacă din 2018 la Eintracht Frankfurt, club care l-a transferat de la Auxerre. Câștigătoarea Europa League a plătit 5,5 milioane de euro pentru transferul său.

Ndicka a strâns până acum 138 de meciuri pentru Eintracht, unde a și marcat zece goluri. Fundașul francez a intrat în ultimul an de contract.

Urmăriți Playsport.ro și pe