Un jucător român aflat pe val, pus la zid de jurnaliști: „Nu și-a făcut treaba”

Robert Zanfir / 01.11.2021, 18:01
Un jucător român aflat pe val, pus la zid de jurnaliști: „Nu și-a făcut treaba”

Denis Drăguș (22 ani) a fost criticat de belgieni, după ultimele două jocuri. Atacantul descoperit de Gică Hagi a avut un început bun de sezon la Standard Liege, dar nu a mai confirmat în ultima săptămână.

Plecarea de la Crotone și revenirea la Standard Liege i-a fost de ajutor lui Denis Drăguș. Fostul atacant al celor de la Viitorul (actuala Farul Constanța – n.r.) a avut un început de sezon foarte bun. A marcat de trei ori și a pasat decisiv în două rânduri, în cele 11 meciuri jucate în toate competițiile.

Denis Drăguș, pus la zid de jurnaliști: „Nu și-a făcut bine treaba”

Denis Drăguș și-a pierdut însă din turație în ultimele două partide. Jurnaliștii belgieni nu au ratat ocazia și l-au criticat pe românul debutat la națională de Cosmin Contra.

„Deşi este cu siguranţă, alături de Amallah şi Carcela, cel mai tehnic jucător din lot, Denis Drăguş nu şi-a făcut bine treaba în meciul cu Kortrijk. Românul nu a fost niciodată în măsură să se arate periculos, iar poziţia sa la mijlocul terenului tinde să confirme acest lucru.

Drăguş a jucat cea mai mare parte a timpului în linia mediană, chiar lângă Nkounkou, cei doi având tendința de a se calcă pe picioare”, au scris jurnaliștii de la La Derniere Heure.

Standard Liege este abia pe locul 12 în Jupiler League, cu 16 puncte din 13 etape. Ultimele trei partide ale echipei lui Drăguș s-au terminat la egalitate.

Turcii nu mai contenesc să-l laude pe Olimpiu Moruțan

Un alt jucător român aflat pe val în ultima vreme este Olimpiu Moruțan. Fostul mijlocaș al FCSB a marcat în ultimul meci al lui Galatasaray, iar turcii nu ezită să îl compare cu Wesley Sneijder, fosta vedetă a clubului.

Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper ca performanța lui să crească. Să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare”, a declarat Terim, după Galatasaray – Gaziantep 2-0.

În altă ordine de idei, Dennis Man are o situație din ce în ce mai dificilă la Parma. Jucătorul vândut de Gigi Becali pentru 13 milioane de euro a pierdut echipa de start a italienilor, iar clubul condus de miliardarul Kyle Krause vorbește tot mai des de vânzarea românului.

E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate” au fost cuvintele lui Enzo Maresca, antrenorul Parmei.