„Un singur cuvânt și îți iau gâtul!”. Replica apărută pe terenul de tenis din partea unei jucătoare de top

George Drafta 13.01.2023, 11:17
„Un singur cuvânt și îți iau gâtul!”. Replica apărută pe terenul de tenis din partea unei jucătoare de top

O recentă dezvăluire făcută în urma apariţiei producţiei Break Point a şocat lumea sportului alb.

Filmul care prezintă realităţi mai puţin cunoscute publicului larg a fost văzut de iubitorii tenisului pe o platformă de streaming, iar un esisod i-a îngrozit pe aceştia. Anul trecut la Indian Wells un schimb de replici între o jucătoare de top şi antrenorul ei a avut darul de a le schimba părerea despre sportiva în cauză.

Este vorba despre grecoaica Maria Sakkari, locul 6 mondial, care nu s-a putut abţine în finala turneului disputat pe pământ american. Ea s-a enervat teribil pe antrenorul său, Tom Hill în timpul meciului şi a rostit cuvinte pe care acum le regretă cu siguranţă.

Faptul că scena a fost filmată şi prezentată în unul dintre episoadele Break Point face imposibilă negarea situaţiei neplcăute. În ultimul act jucat, împotriva liderului WTA, Iga Swaitek, Sakkari a strigat către antrenorul ei care încerca să îi transmită câteva idei care să o ajute să triumfe.

Sakkari are 27 de ani şi este originară din Atena
Sakkari are 27 de ani şi este originară din Atena

Ameninţare deloc voalată

Sfaturile nu au fost însă primite de Sakkari drept un ajutor, ci au scos-o din sărite într-un moment în care jocul ei nu mergea.

„Un singur cuvânt și îți iau gâtul!”, a fost reacţia acesteia care au primit o replică pe măsură din partea lui Tom Hill. „Du-te naibii! Arzi în iad”, ar fi fost cuvintele antrenorului, potrivit celor de la welovetennis.fr.

Momentul a fost surprins de camerele care transmiteau partida şi a fost scos la lumină în recenta producţie Break Point. În cele din urmă Sakkari a pierdut finala împotriva polonezei Swiatek. Aceasta s-a impus în două seturi, 6-4, 6-1 şi a cucerit trofeul.

A fost doar una dintre cele 4 finale pierdute de Sakkari în 2022. Ea mai disputat ultimul act şi la St. Petersburg, Parma și Guadalajara. Dar de fiecare dată a ratat victoria.

Sakkari nu şi-a putut stăpâni nervii la Indian Wells, iar reacţia ei poate fi acum văzută de marele public
Sakkari nu şi-a putut stăpâni nervii la Indian Wells, iar reacţia ei poate fi acum văzută de marele public

Sânge fierbinte

Maria Sakkari are 27 de ani şi a făcut progrese importante în ultimii ani. 2021 a fost cel mai bun al ei, cu douăs emifinale disputate în turnee de grand slam. S-a întâmplat la Roland Garros şi US Open. De asemenea, tot în două rânduri a ajuns în penultimul act al competiţiei şi la Turneul Campionelor.

S-a întâmplat atât în 2021 cât şi anul trecut. Sakkari va fi una dintre favorite şi la Australian Open. În primul tur, al primului grand slam din 2023 , grecoaica o va avea în faţă pe chinezoaica Yue Yuan. Adversara ei se află pe locul 119 în ierahia WTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe