Un sportiv a fost filmat la Survivor în timpul unei partide de amor. Atenție, imagini explicite!

Moldoveanu Camelia / 21.06.2022, 06:25
Un sportiv a fost filmat la Survivor în timpul unei partide de amor. Atenție, imagini explicite!

Emisiunea Survivor face furori în întreaga lume și adună tot mai mulți sportivi printre participanți. Dacă majoritatea concurenților se focalizează pe probele dificile și supraviețuitul în junglă, unii au acordat o atenție deosebită și vieții personale. Astfel, s-a născut o adevărată pasiuni între un sportiv și o prezentatoare TV

Partidă de amor la Survivor. Doi concurenți s-au iubit în timp ce erau filmați

Imaginile cu Yulen Pereira și Anabel Pantoja, în timpul unei partide de amor, au devenit virale pe internet. Scrimerul și prezentatoarea TV, concurenți la Survivor Spania 2022, au fost protagoniștii unor scene explicite de dragoste, spre surprinderea tuturor fanilor.

Telespectatorii se așteptau ca cei doi să fie surprinși în tandrețuri, după ce au arătat de-a lungul emisiunii că se plac, însă camerele de luat vederi au surprins mult mai mult de atât.

După cum se poate observa, cei doi s-au așezat unul lângă celălalt într-un loc retras. La un moment dat, Anabel s-a înfășurat în pătură lângă Yulen, acoperind astfel scena. Câteva momente mai târziu, pătura a începu să se miște cu putere chiar deasupra bărbatului.

Imaginile sunt unele compromițătoare pentru Anabel Pantoja și prin prisma faptului că aceasta este căsătorită din 2021 cu Omar Sanchez, cunoscut sub numele de El Negro.

S-au întreținut relații amoroase la Survivor 2022?

Alexandru Nedelcu a vorbit deschis despre condițiile de la Survivor România. Întrebat dacă s-au întreținut relații amoroase în Republica Dominicană, Nedelcu a răspuns sincer.

Am auzit multe vorbe și multe speculații pe treaba asta, dar gândește-te că gândul nostru era numai la mâncare. Nu aveam nicio atracție față de nimeni și nespălați. Nu aveam nicio tentație.

Stai o săptămână nemâncat și o să te gândești numai la mâncare. Aveam o glumă: ‘Dacă vine o gagică cu doi hamburgeri, ce alegi? Dă hamburgerii încoace și pleacă’ . Ne era numai gândul la hamburgeri”, a povestit Alexandru Nedelcu, conform GSP.ro.

Elena Chiriac a vorbit și ea despre relațiile intime de la Survivor România 2022. Finalista show-ului a dezvăluit un detaliu rușinos despre bărbații contra cărora a concurat în Republica Dominicană:

Nu ai poftă, nu ai chef. Nu îți vine. Nici măcar nu te mai gândești la asta. Îți este atât de foame, să știi că bărbaților nu li se mai scoală deloc.”, a spus Elena Chiriac la Virgin Radio.