Un titular al Germaniei are cuvinte de laudă pentru noi: ”România e mai tehnică decât Islanda. Trebuie să fim atenți!”

Giosanu Catinca / 28.03.2021, 12:43
Un titular al Germaniei are cuvinte de laudă pentru noi: ”România e mai tehnică decât Islanda. Trebuie să fim atenți!”

Un titular al Germaniei are cuvinte de laudă pentru selecționata lui Mirel Rădoi. Internaționalul este de părere că echipa națională de fotbal a României este mult mai tehnică decât reprezentanta Islandei. În acest context, fotbalistul le-a transmis colegilor săi că trebuie să fie mai atenți la jocul cu România.

Un titular al Germaniei are cuvinte de laudă pentru noi

România va înfrunta Germania în al doilea meci din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Confruntarea va avea loc în seara aceasta, de la 21:45. În acest context, un titular al Germaniei a făcut o analiză. Mijlocașul despre care Mirel Rădoi a spus că e motorul Germaniei se teme puțin de tricolori.

Internaţionalul Joshua Kimmich a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti, că se aşteaptă ca naţionala României să fie mai tehnică decât precedenta adversară a Germaniei, Islanda, la meciul de duminică, din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022. Prin urmare, el i-a avertizat pe colegii săi să sporească nivelul de atenție.

Fiecare meci este crucial. Am început bine contra Islandei şi ne aşteptăm ca România să fie mai bună cu mingea, mai tehnică. Deci, trebuie să fim tot timpul mai atenţi.”, a subliniat Joshua Kimmich.

Joshua Kimmich
Joshua Kimmich se aşteaptă ca naţionala României să fie mai tehnică decât Islanda

”România e mai tehnică decât Islanda. Trebuie să fim atenți!”

Kimmich a apreciat că Mannschaft a avut un debut foarte bun în faţa Islandei, marcând de două ori în primele şapte minute.

Primele zece minute nu au fost rele deloc. Din nefericire, nu am reuşit să continuăm la fel, însă în ansamblu a fost un joc bun. Vrem să facem încă unul mâine.”, a mai spus fotbalistul apreciat de selecționerul Mirel Rădoi.

Jucătorul echipei Bayern Munchen a dezvlăluit că din punct de vedere al poziţionării în teren, cel mai bine se simte la mijloc.

Acolo simt că pot face cel mai mult pentru echipă. Totuşi, am demonstrat că pot ajuta şi ca fundaş dreapta. În cele din urmă, e decizia antrenorului unde joc.”, a adăugat vestitul Kimmich.

În al treilea meci al său, România va juca la 31 martie (ora 19:00) în deplasare, cu Armenia. La debutul preliminariilor, prima reprezentativă a învins selecţionata Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2 (1-0), pe Arena Naţională din Bucureşti. Germania a dispus în aceeaşi zi de Islanda cu 3-0, la Duisburg.

La Campionatul Mondial 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.