Un titular de la Dinamo regretă că nu a plecat la FCSB: „Îmi luam super bani, dar am rămas aici și am ajuns batjocură.”

Bordei Radu 06.07.2021, 18:31
Un titular de la Dinamo regretă că nu a plecat la FCSB: „Îmi luam super bani, dar am rămas aici și am ajuns batjocură.”

Un titular de la Dinamo regretă că nu a plecat la FCSB. Haosul din Ștefan cel Mare este din ce în ce mai mare. Nici chiar fotbaliștii care au devenit idoli pentru suporterii „câinilor” nu mai suportă ceea ce se întâmplă la club. Problemele financiare și intrarea în insolvență au creat o revoltă printre fotbaliști. 

Majoritatea jucătorilor caută deja să plece, mai ales că s-au supărat și pe conducerea celor de la DDB. Nici suporterii nu mai par să îi convingă că lucrurile se vor schimba în bine.

Un titular de la Dinamo regretă că nu a plecat la FCSB: „Îmi luam super bani, dar am rămas aici și am ajuns batjocură.”

Ante Puljic este unul din simbolurile lui Dinamo din ultimii ani, dar fundașul nu mai vrea să audă de clubul din Ștefan cel Mare. Mai mult, unul din căpitanii echipei anunță că regretă că nu a mers la marea rivală a „câinilor”. Mai ales că a fost dorit mult de patronul Gigi Becali, dar și de Mihai Stoica.

Am ales cu sufletul, nu m-am gândit la bani. Puteam să plec la FCSB, să câștig superbani, dar așa am ales. Așa mi-a trebuit, iar acum am ajuns să fiu batjocorit, să fiu urât. Suporterii nu știu ce se petrece cu adevărat. Eu le prezint adevărul, jucătorii au fost corecți, dar tot noi am fost cei mințiți, batjocoriți și mințiți, a declarat Puljici pentru GSP.

Puljici nu dă nicio șansă lui Dinamo. „Vor retrograda, cine să te salveze?

Situația este tot mai critică la echipă, chiar dacă DDB a adus un om cu experiență în conducere. Fostul președinte al celor de la CFR, Iuliu Mureșan, a fost adus să dea o mână de ajutor, dar Puljici crede că este prea târziu să se mai schimbe ceva.

Nu ai echipă, nu ai bani, pierzi 2-3-4 meciuri, te duci pe ultimul loc. Cine să te salveze?! Mi-e teamă că Dinamo chiar va retrograda, are un management haotic. Oamenii din interior distrug clubul. Iar fotbaliștii vor prefera să meargă pe la alte echipe, chiar și în Liga a doua, decât să mai vină la Dinamo, crede Puljic

Fundașul a mai explicat că toate aceste probleme îndepărtează și potențiali investitori. Aceștia nu ar veni să bage bani la Dinamo, pentru că nu se știe ce ar prelua.

Nu datoriile sunt marea problemă, ci faptul că Dinamo nu deține nimic, nu are stadion, nu va mai avea jucători. Nici măcar un amărât de logo, a încheiat fotbalistul.

Urmăriți Playsport.ro și pe