Un titular de la FCSB s-a accidentat și ratează debutul de sezon. Meme e disperat: ”Doar nouă ni se putea întâmpla”

Moldoveanu Camelia / 14.07.2021, 12:23
Un titular de la FCSB s-a accidentat și ratează debutul de sezon. Meme e disperat: ”Doar nouă ni se putea întâmpla”

Meme Stoica este disperat înainte de debutul noului sezon. Un titular de la FCSB s-a accidentat și o nu o să meargă în deplasarea de la Botoșani. Echipa lui Gigi Becali speră să nu întâmpine și alte probleme pe viitor.

Un titular de la FCSB o să lipsească de la primul meci din acest sezon

Astăzi Meme Stoica și Dinu Todoran au susținut o conferință de presă în care au anunțat noutățile de la FCSB, înainte de începerea sezonului. Se pare că amicalul cu FC Buzău, scor 5-1, i-a costat extrem de scump pe „roș-albaștri”. Olaru, unul dintre preferații lui Gigi Becali a ieșit accidentat de pe teren. Aceasta o să lipsească o vreme, lucru care îl disperă pe MM.

Olaru e accidentat, nu va face deplasarea la Botoșani. Numai nouă ni se putea întâmpla, ca într-un meci amical, un jucător să se accidenteze în urma unui fault. Sper să nu mai avem probleme cu accidentare, sper să nu mai avem probleme imense, ca unul trecut, cu arbitrajele nefavorabile”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă.

În schimb, managerul FCSB se bucură de o relație deosebită cu Dinu Todoran, antrenorul echipei. Chiar tehnicianul a declarat că l-a ajutat mult legătura pe care a păstrat-o cu MM.

A contat foarte mult că Meme Stoica a fost managerul pe care l-am avut la Urziceni. Am păstrat o relaţie foarte bună. Am fost în discuţie să vin la echipa a doua, s-a întâmplat acel moment fericit pentru mine.

A fost înainte să intru în acel lăcaş. Nu cum zic alţii, că mă duc la biserică cu telefonul la mine. Fiecare poate să zică orice, nu mă deranjează absolut deloc”, a declarat Dinu Todoran, astăzi, la conferinţa de presă.

Darius Olaru, intrat pe lista jucătorilor vandabili de la FCSB

Cresc prețurile jucătorilor de la FCSB. După transferul lui Dennis Man la Parma pe 11 milioane de euro, Gigi Becali a înțeles că trebuie să țină la prețul jucătorilor săi. Mai mult, se pare că nu doar Octavian Popescu nu este pe lista jucătorilor vandabili dar scumpi, ci i se lătură și Darius Olaru.

Conform site-urilor de specialitate, Olaru este cotat la 3,5 milioane de euro. Cu toate acestea, finanțatorul FCSB cere de 3 ori mai mult. Mai exact, Gigi Becali a anunțat că-l vinde pe centralul „roș-albastru” cu 10 milioane de euro și niciun euro în minus.

Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a dezvăluit Gigi Becali, la Pro X.

Fotbalistul a reușit să strângă în ultimul sezon 30 de meciuri, dintre care 25 ca titular. Darius Olaru a înscris 7 goluri iar performanțele sale i-au adus și convocarea sa la prima reprezentativă a României.