Una dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV tocmai a plecat la Antena 1. Decizie șoc pentru starul cunoscut de toată România

Catinca Giosanu 17.03.2023, 11:51

Ramona Păuleanu va reveni pe micul ecran. Frumoasa prezentatoare și-a dat demisia de la PRO TV și a semnat un nou contract cu un alt post de televiziune. Ea a lăsat să se înțeleagă că este pregătită pentru o nouă experiență și pare că nu regretă nimic. Unde va putea fi văzută în continuare fosta vedetă PRO TV.

Ramona Păuleanu revine pe micul ecran

Ramona Păuleanu a semnat un nou contract cu Antena 1, unde va prezenta rubrica Meteo. Prezentatoarea a lipsit vreme de doi ani de pe micul ecran, dar este pregătită să își reia activitatea. De data aceasta, îndrăgita șatenă va putea fi urmărită la postul concurent.

Ramona Păuleanu va apărea la Antena 1 începând de săptămâna viitoare. Presa centrală titrează că luni va fi prima ei zi la trustul Intact.

Pe cine va înlocui Ramona Păuleanu

Colegii de la Paginademedia.ro titrează că Ramona Păuleanu se va ocupa de rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1. Vedeta îi va lua locul Mihaelei Donosă, care și-a anunțat, pe rețeaua de socializare Facebook, plecarea de la Antena 1.

Mulţumesc, Antena 1! Atât de multe urcuşuri şi de coborâşuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut şi care m-au susţinut. Ne vedem curând la TV!”, a scris vedeta pe pagina oficială de Facebook.

Drama prin care a trecut Ramona după plecarea de la PRO TV

Ramona Păuleanu a încetat să mai lucreze pentru trustul din Pache Protopopescu după ce a rămas însărcinată cu gemenii lui Adrian Cuculis. Ea a luat decizia care i-a surprins pe toți când avea șapte luni de sarcină.

Prezentatoarea tv a trecut prin chinuri îngrozitoare după ce a devenit mamă. Fiul ei a contractat o bacterie din spital, care l-a destabilizat complet.

”Am tot amânat momentul ăsta, sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată că timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit. Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital și nu cunoaște altceva.”, a scris Ramona pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe