Unde a ajuns bona Nuți, care a avut grijă de Bebe, fiul cuplului Laurențiu Reghecampf-Anamaria Prodan. Impresara a spus totul

Giosanu Catinca / 25.07.2022, 17:38
Unde a ajuns bona Nuți, care a avut grijă de Bebe, fiul cuplului Laurențiu Reghecampf-Anamaria Prodan. Impresara a spus totul

Nuți, pe numele ei real Elena Fulgeanu, a avut grijă ani la rând de fiul cuplului Laurențiu Reghecampf-Anamaria Prodan. Femeia a fost ca o a doua mamă pentru Bebeto. Cei doi s-au înțeles foarte bine până când bona a decis să se despartă de ei. Ce a determinat-o pe Nuți să renunțe la meseria de bonă. Impresara Anamaria Prodan a povestit totul cu lux de amănunte.

Ce mai face bona familiei Prodan – Reghecampf

Despre Nuți, bona devenită vedetă în urma reality show-ului despre viața familiei Prodan-Reghecampf, s-a speculat că a renunțat la viața din România și s-a mutat în străinătate. Femeia nu mai lucrează de ceva timp pentru familia Anamariei Prodan, dar impresara susține că Nuți face în continuare parte din familia ei.

Fostul manechin a povestit că Nuți îi ținea întotdeauna parte lui Bebeto, iar când vedea că Anamaria Prodan îl ceartă pe fiul ei cel mic, aceasta izbucnea în plâns. Bruneta îi iubește pe toți copiii impresarei și îi consderă ai ei.

Nuți este foarte fericită. Bebe este fi-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic. Cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat.”, a declarat Anamaria Prodan la începutul anului 2022.

Anamaria Prodan: ”Nuți este foarte fericită”

Soția lui Laurențiu Reghecampf a spus, de asemenea, că Nuți păstrează legătură cu Bebeto, iar de sărbători a petrecut alături de ei. Mai precis, au făcut Revelionul împreună. Petrecerea s-a ținut în vila Anamariei Prodan de la Snagov.

Nuți obișnuia să o ajute pe Anamaria în diverse activități. Uneori, bruneta îi conducea mașina și se ocupa de cele necesare în casă.

Cei de la cancan.ro notează că Nuți și-a dat demisia în 2010, dar a revenit în sânul familiei după aproximativ un an și jumătate. La un moment dat, ea a locuit în Dubai, alături de agentul de jucători, după care a ales să meargă pe un alt drum. Femeia ar fi plecat într-o altă țară împreună cu iubitul ei, Victor, cel care lucra ca șofer pentru Anamaria Prodan.

Nuti alaturi de fiul lui Laurentiu Reghecampf si al Anei Prodan
Nuți, alături de fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anei Prodan