Unde a ajuns Borja Valle, controversatul jucător care a încasat o avere la Dinamo

Giosanu Catinca / 12.08.2022, 22:38
Unde a ajuns Borja Valle, controversatul jucător care a încasat o avere la Dinamo

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3. Situația formației bucureștene este dezastruoasă, însă pe vremuri își permitea să plătească salarii foarte mari. Nu doar clubul suferă astăzi. La fel se întâmplă și cu foștii jucători ai lui Dinamo.

Ce s-a ales de Borja Valle după ce a plecat de la Dinamo

Borja Valle a evoluat jumătate de sezon pentru formația din Capitală. Se întâmpla în 2020. Sportivul încasa un salariu colosal la acea vreme. Acum, situația s-a schimbat radical.

Presa centrală notează că Borja Valle avea cel mai mare salariu de la gruparea din Ștefan cel Mare. El încasa în jur de 33.000 de euro lunar.

După ce a părăsit formația din șoseaua ”Ștefan cel Mare”, Borja Valle a semnat cu Real Oviedo, din liga a 2-a spaniolă. El nu a rezistat nici acolo mai mult de jumătate de sezon.

Noul obiectiv al lui Borja Valle

La jumătatea anului 2021, mijlocașul s-a transferat la Khor Fakkan, în Emiratele Arabe Unite, unde a evoluat tot jumătate de an. După această experință, el a ajuns la Alcorcon, dar spaniolul a părăsit echipa după jumătate de sezon.

Borja Valle evoluează acum la Alcorcon, dar nu se simte prea bine în sânul echipei. Fotbalistul are nevoie de o nouă schimbare. Jurnaliștii din străinătate notează că mijlocașul urmărește să ajungă cu noua grupare în La Liga. Contractul său este valabil până în vara lui 2023.

”A fost o mândrie să apăr aceste culori”

Indiferent de liga în care va juca, Borja Valle nu o va da uitării pe Dinamo. El a mărturisit că s-a simțit foarte bine la echipa bucureșteană.

Voi purta mereu fanii în inima mea. Este o zi tristă pentru mine, dar vrea să doresc succes acestui club. Vă mulţumesc pentru afecţiunea voastră, pentru că am descoperit o ţară atât de frumoasă. A fost o mândrie să apăr aceste culori şi să îmbrac acest tricou. Vă mulţumesc şi succes! Forza Dinamo! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România.”, spunea Borja Valle, la mai bine de un an după ce a părăsit gruparea din Capitală.