Unde a dispărut Monica Niculescu la meciul de FED Cup. România a rămas fără „căpitan”- nejucător

Moldoveanu Camelia / 17.04.2021, 17:51
Unde a dispărut Monica Niculescu la meciul de FED Cup. România a rămas fără „căpitan”- nejucător

Monica Niculescu, căpitanul echipei noastre, a dispărut pentru ceva vreme de la meciul al treilea din FED Cup. România a rămas, din câte s-a putut observa, fără „căpitanul”- nejucător. Ce a făcut sportiva în timpul partidei.

Unde a dispărut Monica Niculescu la meciul România – Italia

Monica Niculescu s-a aflat în tribună la al treilea meci al României
Monica Niculescu s-a aflat în tribună la al treilea meci al României

Monica Niculescu a fost văzută trăind la maximum meciurile de vineri ale colegelor sale. ”Căpitanul„-nejucător s-a aflat pe bacă la primele două partide jucate de România în FED Cup. Ea le-a susținut și încurajat pe celelalte fete.

Sâmbătă, la meciul al treilea din FED Cup, s-a obervat absența Monicăi de pe banca României. Acest lucru a dat foarte mult de gândit și a lăsat loc de speculații. Se pare că ea s-a aflat în tribune, împreună cu ceilalți membri ai staff-ului, lăsând-o pe Gabriela singură în pauzele dintre game-uri. Ulterior, în manșa sencudă, Monica s-a întors pe bancă pentru a o susține pe Gabriela Ruse.

Decizia acesteia se pare că are o explicație, Monica și-ar fi dorit să intre pe teren în meciul al patrulea. Practic, ea s-a gândit că i-ar fi mai ușor să ajungă la încălzire direct din tribune. Tot din tribune aceasta a filmat momentul în care se intona imnul României și a postat clipul pe contul ei de Instagram.

FED Cup/Billie Jean King Cup, România – Italia. Înfrângere dramatică pentru Buzărnescu, la capătul unui meci de senzație! România e condusă cu 2-0 după prima zi

România a reușit să obțină primul punct în meciul de FED Cup/Billie Jean King Cup. După ce vineri, italiencele au bifat succes după succes, astăzi a venit rândul echipei noastre să se impună într-unul dintre meciurile de simplu. Gabriela Ruse a jucat perfect după ce a cedat primul set cu 1-6. Românca noastră a izbutit să întoarcă soarta unui joc ce părea să pună punct seriei dintre cele două echipe naționale.

Gabriela Ruse a învins-o pe Jasmine Paolini cu 1-6, 6-3, 6-4, iar în urma acestui succes, scorul general a devenit România – Italia 1-2.