Unde a fost soția lui Gigi Becali în ziua în care FCSB înfrunta Universitatea Craiova. Nu s-a putut ascunde de ochii curioșilor

Gabriel-Alexandru Ioniță 08.05.2022, 23:16
Unde a fost soția lui Gigi Becali în ziua în care FCSB înfrunta Universitatea Craiova. Nu s-a putut ascunde de ochii curioșilor

Soția lui Gigi Becali, Luminița, a fost alături de patronul de la FCSB la biserică, în ziua în care echipa roș-albastră a avut programat meciul crucial din deplasare cu Universitatea Craiova. Cei doi, alături de nepoțica lor, au participat la Sf. Liturghie de la Mănăstirea Pantocrator din Teleorman, acolo unde omul de afaceri a susținut financiar construcția bisericii mari.

Soția lui Gigi Becali a fost alături de acesta la Mănăstirea Pantocrator cu câteva ore înaintea meciului FCSB-ului de la Craiova

Gigi Becali și soția sa au stat la o coadă uriașă pentru a se închina unei icoane a Maicii Domnului care a fost adusă din Grecia și despre care se crede că ar fi făcătoare de minuni. Soții Becali și nepoțica lor au fost înconjurați de alți circa 7000 de oameni la acest eveniment religios.

Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali, potrivit antena3.ro.

În stilul caracteristic, Gigi Becali a împărțit bani oamenilor nevoiași și unii dintre aceștia chiar i-au pupat mâinile, după cum se poate vedea în imaginile puse la dispoziție de sursa citată. Astfel, patronul de la FCSB a arătat o dată în plus că este mult mai interesat de partea spirituală a vieții decât de cea materială, reprezentată inclusiv de echipa de fotbal pe care o patronează.

Patronul FCSB-ului își pune nădejdea doar în Dumnezeu în lupta pentru titlu. Și se pare că lucrurile merg conform planului pentru moment

Și se pare că acest lucru îi face din ce în ce mai mult bine lui Becali, inclusiv din acest punct de vedere. El a spus în nenumărate rânduri că are credința că echipa sa va câștiga titlul în acest sezon, dacă Dumnezeu va dori acest lucru. Ultima dată, chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Dacă vrea Dumnezeu… CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Și roș-albaștrilor le-a mers foarte bine în Bănie. Au câștigat cu 1-0 un meci în care oltenii au avut două bare, dar și un gol anulat. Astfel, FCSB a rămas la două puncte în spatele celor de la CFR Cluj, cu două etape înainte de finalul campionatului. Sunt șanse foarte mari ca titlul să se decidă în meciul direct din ultima etapă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe