Unde a fost surprins David Popovici după prestațiile senzaționale de la Campionatul European de Juniori, de la Otopeni

Olteanu Ștefan 11.07.2022, 18:13

După prestațiile senzaționale de la Campionatul European de Juniori, unde a cucerit cinci medalii, dintre care patru de aur, David Popovici și-a amânat vacanța și a fost surprins la clinica unde se recuperează. Puștiul de doar 17 ani face sacrificii enorme pentru a-și menține fizicul într-o formă cât mai optimă pentru competițiile internaționale la care ia parte.

„Trăiască regele David Popovici!”. Unde a fost surprins după prestațiile senzaționale de la Campionatul European de Juniori

Prestațiile senzaționale pe care David Popovici le-a avut la Campionatul European de Juniori au permis României să termine competiția pe podiumul clasamentului pe națiuni, iar la doar o zi distanță de la încheierea europenelor, puștiul de 17 ani a fost surprins într-o ipostază care arată tuturor de câte sacrificii este nevoie pentru a obține astfel de performanțe.

David Popovici nu are timp să se bucure de vară și să plece într-o binemeritată vacanță. În schimb, a revenit la clinica la care se recuperează și este tratat regește de oamenii din staff-ul său.

Pe rețelele de socializare a circulat o fotografie cu David Popovici întins pe o masă de masaj, în timp ce nu mai puțin de cinci membri ai staff-ului său îi masează zonele afectate de efort. Musculatura din zona mâinilor, picioarelor și gâtului este recuperată ca la carte de profesioniști.

În descrierea imaginii a fost pus și un citat celebru, care demonstrează cât de important este ca David Popovici să fie tratat în cele mai bune condiții:

All hail the king (n.r. – Trăiască regele)”, a fost mesajul din dreptul imaginii ce poate fi văzută în galeria articolului.

David Popivici a primit un mesaj superb din partea Simonei Halep

Rezultatele de excepție pe care David Popovici le-a obținut la Mondialele de seniori și la Europenele de juniori au impresionat-o inclusiv pe Simona Halep. Iar fostul lider WTA i-a transmis un mesaj special puștiului de 17 ani.

De la Campionatul Mondial de la Budepesta, David Popovici s-a întors în țară cu două medalii de aur, obținute în probele de 200 și 100 metri liber.

De asemenea, la Europenele de natație pentru juniori, desfășurate la Otopeni, Popovici a cucerit aurul în patru probe: 200 de metri liber, 4×100 metri liber masculin, 50 de metri liber și 100 metri liber. Tot la Europene, Popovici a câștigat și medalia de argint în proba de 4×100 metri liber ștafetă mixtă.

Toate aceste rezultate uriașe obținute într-un timp atât de scurt au făcut-o pe Simona Halep să exulte:

David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă depune. Mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede în atitudinea lui. Și sunt sigură că o să facă lucruri mărețe.

Mă bucur pentru el, este un moment deosebit. Îi doresc să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor. Și să nu asculte absolut nimic în afară de ceea ce simte el”, a declarat Simona Halep la sosirea în România de la Wimbledon.

Secretul mamei lui David Popovici despre sacrificiul făcut pentru copilul ei. A făcut cursuri pentru a-și feri băiatul de pericole.

Urmăriți Playsport.ro și pe