Unde ar putea juca Dinamo dacă începe reconstrucția noului stadion din Ștefan cel Mare. Sunt două variante clare

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.04.2022, 19:43
Unde ar putea juca Dinamo dacă începe reconstrucția noului stadion din Ștefan cel Mare. Sunt două variante clare

Florin Răducioiu a dezvăluit că Dinamo ar avea în acest moment două variante pentru a-și disputa meciurile de pe teren propriu în sezoanele viitoare, în eventualitatea în care actualul stadion din Ștefan cel Mare ar fi demolat în cele din urmă. Iar acestea ar fi arena din Voluntari și cea de la Arcul de Triumf.

Team-managerul lui Dinamo a explicat că se dorește ca echipa alb-roșie să joace cât mai aproape de București. Iar din spusele lui Răducioiu, se pare că varianta cu cele mai bune șanse de realizare este cea a stadionului din Voluntari.

Florin Răducioiu a dat de înțeles că cele mai mari șanse sunt ca Dinamo să joace totuși meciurile de pe teren propriu la Voluntari

Răducioiu crede că sunt șanse totuși destul de mici ca Dinamo să primească acceptul de a evolua pe noul stadion Arcul de Triumf. El a adus în discuție faptul că și celelalte echipe bucureștene, FCSB și Rapid, au dorit să evolueze acolo, dar au fost împiedicate de Federația Română de Rugby, cea care deține practic arena, deși ea a fost construită din bani publici.

Avem două opţiuni, vom vedea. Poate Voluntari pentru că mergem acolo, dar nu avem nimic hotărât. Suntem în discuţii. Vrem cât mai aproape de Bucureşti. Dinamo se va dărâma, poate Voluntari, momentan, după care vom vedea. Poate Arcul de Triumf, deşi nu cred acolo. Este incredibil ce se întâmplă. Sunt construite de stat și ar trebui să fie folosite de rugby, fotbal…E inadmisibil ca astfel de lucruri să se întâmple”, a spus Florin Răducioiu potrivit Orange Sport.

Noul stadion ar putea fi decisiv pentru viitorul clubului alb-roșu

Din ultimele informații, demolarea stadionului Dinamo ar urma să înceapă la data de 14 mai, care este și ziua clubului. Iar construcția celui nou va dura minim doi ani. Însă, odată terminat, el ar putea reprezenta un moment 0 în istoria clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Sunt foarte multe voci în fotbalul românesc ce susțin că destinul tragic din ultimii ani al lui Dinamo se va schimba radical, pe modelul celor de la Rapid, odată cu construcția noii arene. Ultimul care a explicat acest lucru este Ioan Andone, fostul mare fotbalist și antrenor al „câinilor”.

Îmi pare rău de situație. Sper să se salveze la baraj, dar nu le văd viitor, nu le văd nimic. Poate se face stadionul și ar veni cineva care să facă ceva de durată. Și Dinamo, dacă se va face stadionul, va prezenta interes. Acum, nu prezintă interes pentru nimeni, doar pentru suporteri. (n.r. despre Dorin Șerdean) Doamne ferește-ne! Nu știu ce caută acolo. Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Sunt oameni cu tupeu. Să aducă bani de acasă, poate are câteva palate prin Alba-Iulia, să le vândă”, a spus recent Andone.

EXCLUSIV. Răzvan Zăvăleanu explică ce se întâmplă cu reclamele firmelor lui Nicolae Badea din stadionul „Dinamo”. „Avem obligația să-l primim!”