Unde au dispărut fanii CSA Steaua? Daniel Oprița este dezamăgit de atmosfera din tribune la meciurile din Ghencea

Ștefănescu Dragoș 06.12.2022, 13:02
Unde au dispărut fanii CSA Steaua? Daniel Oprița este dezamăgit de atmosfera din tribune la meciurile din Ghencea

CSA Steaua este lider în Liga a 2-a dar nu are încă drept de promovare. În ciuda rezultatelor bune ale echipei, fanii roș-albaștri vin în număr tot mai mic la meciurile din Ghencea. Daniel Oprița nu și-a mai putut ascunde dezamăgirea față de această situație. Tehnicianul a subliniat că este deprimant pentru echipă să joace în fața a doar câteva sute de spectatori.

Daniel Oprița, dezamăgit de lipsa suporterilor la meciurile din Ghemcea

CSA Steaua București a avut un parcurs bun în Liga a 2-a și se află pe primul loc al clasamentului. În ciuda rezultatelor bune, numărul spectatorilor prezenți în Ghencea este tot mai mic.

Fanii din Peluza Sud refuză să mai vină în Ghencea în semn de protest la adresa Jandarmeriei. Mai exact, forțele de ordine au ales să-i legitimeze pe suporteri înaintea partidelor, făcându-le poze cu buletinele lângă fețe. Nemulțumiți, fanii nu au mai venit la meciuriel Stelei disputate pe propriul teren.

Totuși, Daniel Oprița nu-și poate explica numărul mic de suporteri care vin în Ghencea. Profund dezamăgit de acestă situație, tehnicianul Stelei a subliniat că este frustrant pentru jucătorii săi să joace într-o asemenea atmosferă.

Mă refer și la suporteri, nu la galerie. La oamenii care scriu, care doar stau și spun că sunt steliști până la moarte… Când nu a mai venit Peluza Sud, din cauza problemei care a fost, s-a văzut. Eu nu vorbesc de ei și de cei de la Tribuna 2.

Au fost meciurile cu Oțelul, cu Dej, niște derby-uri de clasament. Poate băieții ăștia, fotbaliștii, vor și ei să simtă că joacă la Steaua. A venit Dejul și se auzea pe stadion ”Dejul, Dejul!”.

E o frustrare și pentru noi. Mă uitam de pe bancă și întrebam pentru ce jucăm. Să vezi stadionul gol… Suntem steliști, știm că suntem în Liga 2, dar credeam că vom promova în Liga 2 și vom juca cu 7.000-8.000 de spectatori.

La Tribuna 0 sunt biletele pe care le primim noi de la club și le dăm apropiaților. Văd aceleași fețe și când e frig, și când e cald. Eu înțeleg, galeria nu poate să vină acum, ei oricum au venit și în deplasare lângă noi mereu. Au rămas doar ei cu noi.

Restul, cei care se bat cu pumnul în piept, e stadionul gol. M-am săturat și eu de întrebarea asta cu stadionul gol, găsesc scuze, zic că sunt plecați la mare, că sunt plecați la munte”, a declarat Oprița în emisiunea „Națiunea stelistă”.

Stadionul din Ghecea și-ar putea schimba numele în curând

După ce s-a aflat că stadionul din Giulești va purta numele unui sponsor, a venit rândul arenei din Ghencea să primească o ofertă pentru schimbarea numelului.

Cei de la As.ro susțin că negocierile dinte reprezentanții CSA Steaua și compania ofertantă se desfășoară deja de peste trei luni de zile. Potrivit sursei citate, este vorba despre o companie din domeniul financiar. Aceasta este dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru a da numele arenei în următorii 5 ani. Tranzacția s-ar putea finaliza în prima parte a anului 2023. Astfel, la Campionatul European U21, găzduit de România și Georgia, arena ar purta deja numele noului sponsor.

Contractul încheiat de CSA Steaua l-ar depăși cu mult pe cel al rapidiștilor. Aceștia și-au cedat numele arenei tot pentru următorii 5 ani, dar suma care le va intra în conturi va fi de 3 milioane de euro (n.r. – 600.000 de euro anual).

Urmăriți Playsport.ro și pe