Unde s-a câștigat derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. „Oracolul” Dragomir a lăudat prestația jucătorilor lui Pintilii

Dragos Stefanescu 06.02.2023, 16:52
Unde s-a câștigat derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. „Oracolul” Dragomir a lăudat prestația jucătorilor lui Pintilii

Duminică seară, CFR Cluj și FCSB s-au înfruntat în derby-ul etapei cu numărul 24 din Superliga. Formația roș-albastră a jucat excelent și s-a impus cu scorul de 1-0. Victoria FCSB-ului l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. Acesta a identificat imediat ”cheia” succesului obținut de echipa bucureșteană în Gruia.

Dumitru Dragomir știe care este secretul victoriei obținute de FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

Duminică, 6 februarie, CFR Cluj a primit vizita celor de la FCSB în cadrul etapei 24 din Superliga. Partida a oferit un adevărat spectacol, ambele echipe dorindu-și cu ardoare victoria. Deznodământul meciului a fost stabilit în minutul 88, când Malcom Edjouma a marcat golul victoriei pentru FCSB. În urma succesului din Gruia, formația roș-albastră a rămas pe locul 4 în clasament însă s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a fost impresionat de victoria obținută de FCSB în Gruia și a făcut o analiză a meciului. Fostul șef al LPF a subliniat că un aspect foarte important în ecuația partidei a fost alegerea tipului de crampoane folosite de jucători. Mai exact, cei de la FCSB au fost extrem de inspirați și au avut un avantaj net pe terenul înghețat de la Cluj. În plus, Dragomir l-a lăudat pe Octavian Popescu, cel care a dat pasa decisivă la golul lui Edjouma.

Şi prima repriză şi a doua. Am zis că se bat cele patru la campionat. Dar să ştiţi că eu m-am aşteptat, cu terenul. Ăştia erau mici, zburdau. Ceilalţi, malaci, înotau în ghete.

Cine le-a dat crampoane adecvate terenului îngheţat, a fost băiat deştept. Ăia erau elefanţi pe patine.

Dacă era desfundat, era altceva. Aşa, ăştia mici au zburdat. Iar ăla, ce fotbalist e. I-am şi zis lui Gigi de Octavian Popescu. Ce pasă a putut să dea la gol, formidabil”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.ro.

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali pentru tactica adoptată în Gruia

După victoria obținută de FCSB în Gruia, Dumitru Dragomir a avut parte de o întâlnire surpriză cu Gigi Becali. Cu acest prilej ”oracolul din Bălcești” l-a felicitat pe Becali pentru tactica adoptată în meciul cu CFR Cluj.

Uite acum m-am despărţit de Gigi Becali, de vreo oră, aşa. A venit la şantier ca să rezolvăm cu un drum. A fost într-un trening frumos, aşa. Şi i-am zis: ”Bă, îmbracă-te!”. El mi-a zis: ”Eu? Sunt very strong (n.r. foarte puternic)”.

Era fericit, l-am şi felicitat pentru rezultat: ”Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!”. La care el: ”Eh, să vedem ce mai zice presa acum!”. Chiar este savuros:
”Bă, am făcut schimbări bune!”. Eu i-am zis, perfect chiar. Şi la timp. El zicea că ce o să mai zică presa, că n-a schimbat înainte de pauză. Era tare bucuros. A jucat bine echipa”, a spus Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe