Unde se joacă meciul retur dintre FC Argeș și Dinamo. Anunțul de ultimă oră

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 23:26
Unde se joacă meciul retur dintre FC Argeș și Dinamo. Anunțul de ultimă oră

Returul FC Argeș – Dinamo, de la barajul de menținere/promovare în Superliga, nu se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

În meciul tur, FC Argeș a fost „demolată” de Dinamo cu un neverosimil 1-6.

Unde se joacă returul FC Argeș – Dinamo

FC Argeș a anunțat, printr-un comunicat oficial, că a decis să dispute returul cu Dinamo pe stadionul din Mioveni. Cel mai probabil, decizia a fost luată din dorința de a nu coincide demolarea arenei „Nicolae Dobrin” cu retrogradarea echipei.

„Federația Română de Fotbal a anunțat că partida FC Argeș – Dinamo București, contând pentru manșa retur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. În manșa tur, bucureștenii s-au impus cu un neverosimil 6-1, echipa noastră având nevoie de o minune pentru a remonta acest handicap de cinci goluri”, se arată în comunicatul emis de FC Argeș.

Bogdan Vintilă speră la o remontadă

Deși scorul din meciul tur a fost unul catastrofal, pentru piteșteni, Bogdan Vintilă, antrenorul Argeșului, a declarat faptul că are încredere în elevii săi că pot întoarce rezultatul în partida retur.

„Un rezultat neașteptat, rușinos pot să spune. Le-a ieșit tot, din păcate. Mai avem un joc și trebuie să facem tot pentru a întoarce acest baraj.

Trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne, nu trebuie să le rezolvăm în public. Nu știu dacă sunt jucători cu restanțe financiare, poate doar cei care au mai lipsit de la antrenamente.

Nu cred că am venit să spun cine a luat sau cine nu a luat salariul. Greșelile individuale, astea sunt cauzele. Poate și presiunea publicului.

Vă venea să credeți că marchează Dinamo 6? Așa nu veți crede nici că marcăm noi cinci goluri. Și o să marcăm!”, a declarat Bogdan Vintilă, la finalul meciului tur cu Dinamo.

Echipele de start de la Dinamo – FC Argeș 6-1:

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Amzăr – Iglesias, Larrucea, Neluț Roșu – Iulian Roșu, Pop, Ghezali

Rezerve: Micu, Meza Colli, Șerban, Dobrosavlevici, Pîrvu, Moisie, Estevam, Jakolis, Mimito

Urmăriți Playsport.ro și pe