Unde se oprește noul Dinamo după promovare? Vlad Iacob, planuri uriașe pentru club: „Asta e cel mai important să facem acum”

Alex Matei 04.06.2023, 00:40

Conducătorul dinamovist Vlad Iacob spune că promovarea nu e decât începutul revoluției la Dinamo. Clubul își propune să facă pași importanți pentru a scăpa de problemele financiare și a se așeza pe baze solide.

Iacob îi face pe fani să viseze și spune că așteaptă ca Dinamo să se bată pentru pozițiile de top ale clasamentului încă din primul an înapoi în Liga 1.

Cele mai importante declarații date de Vlad Iacob la Digisport după promovarea lui Dinamo:

„E aproape incredibil, neverosimil ce trăim. Sunt sentimente excepționale pentru toți. Vreau să le transmit și suporterilor mesajul de mulțumire al nostru pentru că au ținut clubul în viață când nu era niciun finanțator, niciun investitor, nimeni. E victoria suporterilor, în primul rând. Au salvat acest club de la faliment, în condițiile în care nimeni nu ne dădea nicio șansă.

Am revenit în Superligă, acolo unde Dinamo trebuie să fie. Așa cum am zis și la începutul sezonului, am crezut că avem o șansă să ne luptăm. Am avut încredere mare în oamenii care au fost lângă noi. Mulți nu au ieșit în față, au lucrat în liniște, pro bono. Am avut încredere și în capacitatea lui de a face lucrurile bine, în jucătorii pe care i-am transferat. Am crezut că putem intra în playoff ca prim pas, după care am sperat la performanța aceasta extraordinară.

Aveam două planuri la care lucram de câteva săptămâni. Unul în care am fi promovat și unul în care am fi rămas în liga a 2-a. Vom merge pe cel mai fericit dintre ele. Avem foarte mult de muncă, sunt chestiuni care trebuie rezolvare rapid. Trebuie să începem cu recrutarea, e cel mai important proces în cadrul unui club de fotbal. Vrem să reorganizăm clubul intern și administrativ.

Sperăm să readucem fanii aproape de club și să-i avem în Liga 1 atât de aproape cum au fost în aceste nopți de playoff și mai ales cum au fost acum, la baraj. Putem ajunge în prima parte a clasamentului și să mergem cât mai sus în Liga 1. Nu vreau să fiu prea ambițios acum, avem foarte mult de muncă”.

Urmăriți Playsport.ro și pe