Unde se transferă Mbappe? Asta este întrebarea anului pe Google și în vestiarul lui Real Madrid

Moldoveanu Camelia 20.12.2021, 21:34
Unde se transferă Mbappe? Asta este întrebarea anului pe Google și în vestiarul lui Real Madrid

Unde se transferă Mbappe? Asta e cea mai mediatizată întrebare la ora actuală.

Transferul lui Kylian Mbappe a devenit cel mai „fierbinte” subiect de pe rețelele de socializare. Numit „copilul de aur al fotbalului francez”, atacantul de doar 23 de ani este unul dintre cei mai doriți fotbaliști, în acest moment. Un coleg de la naționala Franței și jucător al celor de la Real Madrid a fost întrebat care o să fie destinația „șeptarului” celor de la PSG. Reacția a fost una incredibilă.

Unde se transferă Mbappe? Reacția incredibilă a unui fotbalist de la Real Madrid când a fost întrebat de transferul lui Mbappe

Este binecunoscut faptul că Mbappe visează de mic să joace la Real Madrid, echipă care i-a făcut în această vară mai multe oferte, însă, PSG a considerat că sumele puse pe masă sunt nedemne de calitatea șeptarului parizian. Francezul mai are contract cu echipa de pe Parc des Princes până în vara anului 2022 și încă nu și-a reînnoit contractul.

Eduardo Camavinga, mijlocașul francez cumpărat de Real Madrid în această vară de la Rennes, a fost oprit de un fan pentru a semna un tricou. Videoclipul postat pe TikTok a fost făcut cu scopul ca fotbalistul să fie întrebat și de conaționalul său, Mbappe. Reacția a fost una incredibilă, fără cuvinte.

Paris sau Real Madrid”, t-a întrebat tânărul pe Camavinga.

Kylian a primit o propunere indecentă din partea lui Spider-Man

Tom Holland, actorul care îl interpretează pe Spider-Man în ultima peliculă, a fost prezent pe 29 noiembrie la Gala Balonului de Aur. Șeptarul celor de la PSG l-a felicitat pe Messi, lângă care a și stat pe tot parcursul evenimentului, apoi a mers să se salute cu oamenii prezenți.

Kylian Mbappe și-a dorit o poză cu Tom Holland, pe semne că este mare fan. După ce cei doi au făcut cunoștință, Spider-Man s-a gândit să-i facă o propunere indecentă atacantului.

Ne-am intersectat și i-am spus: Mă bucur foarte mult să te cunosc. A fost foarte drăguț și i-am spus, omule, chiar trebuie să vii la Tottenham. Mbappé a început să râdă și a spus nu, că îi este imposibil să semneze pentru Tottenham ”, mărturisește Holland într-un scurt videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Holland este mare fan al echipei Tottenham și s-a gândit că ar fi un moment bun să-i facă lui Mbappe o propunere, asta pentru că starul francez încă nu s-a decis dacă rămâne la PSG sau semnează cu altă echipă. Însă, „copilul de aur al fotbalului francez” exclude posibilitatea de a juca în Premier League.