Unde-și petrece vacanța noua Simona Halep! Destinație de fițe aleasă de promițătoarea Gabriela Ruse

Olteanu Ștefan / 27.12.2021, 14:42

După un an 2021 plin de reușite, Gabriela Ruse, noua Simona Halep a tenisului românesc, a plecat într-o binemeritată vacanță. Iar destinația nu este deloc una comună. Sportiva de 24 de ani se relaxează într-o locație exotică, unde este însoțită și de partener.

Noua Simona Halep își petrece vacanța cu iubitul, pe o insulă exotică

Înaintea să zboare în Australia, unde va participa la Grand Slam-ul de la Melbourne Park, Gabriela Ruse, noua Simona Halep a tenisului românesc, își petrece vacanța cu iubitul pe o insulă exotică.
Sportiva de 24 de ani  a făcut snorkeling, a stat la plajă și s-a bucurat de timpul petrecut alături de partener. Mai multe imagini au fost postate de Gabriela Ruse pe contul personal de Instagram:

Creând amintiri grozave”, a scris jucătoarea de tenis, în dreptul pozelor de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

Gabriela Ruse nu mai are mult timp la dispoziție să se bucure de vacanță, deoarece va zbura în curând către Australia. Ea va participa la primul Grand Slam al anului, Australian Open, unde va face pereche în proba de dublu cu Simona Halep.

Obiectiv fabulos pentru Simona Halep la final de 2021. Românca pleacă în Australia mai decisă ca oricând.

Gabriela Ruse a adunat 13 victorii consecutive în anul 2021! O singură jucătoare a reușit să o depășească

Supranumită „noua Simona Halep” a tenisului românesc, Gabriela Ruse (24 de ani – 86 WTA) a avut parte de un an 2021 de senzație. Sportiva de 24 de ani a terminat anul trecut pe locul 177 WTA, însă odată cu intrarea în 2021 a început și cea mai mare ascensiune din cariera acesteia.
Ea a urcat aproape 100 de locuri în clasamentul mondial și a intrat în premieră în TOP 100 WTA. Cea mai bună clasare a avut-o în luna octombrie, 83 WTA, la puțin timp după ce a reușit două performanțe remarcabile.

Venită din calificări, Ruse a surprins pe toată lumea la turneul „Hamburg European Open” și a câștigat primul ei titlu WTA. Mulțumită acestui succes, Gabriela Ruse a câștigat un cec de 23.548 de euro și 250 puncte WTA.
Însă asta nu a fost tot. Ruse și-a continuat parcursul bun și la următorul turneu, cel de la Palermo, unde a ajuns până în actul final, dar a fost învinsă, din păcate, de americanca Danielle Collins (28 de ani – 29 WTA).

Cu toate acestea, turneele reușite de la Hamburg și Palermo au ajutat-o pe „noua Simona Halep” să adune un total de 13 victorii consecutive în 2021, performanță care a fost depășită doar de jucătoare.
Barbora Krejcikova (26 de ani – 5 WTA) a reușit să adune în 2021 un total de 15 victorii consecutive, după ce s-a impus în turneul de la Strasbourg, a cucerit Roland Garros și ulterior a ajuns până în optimi la Wimbledon.

În clasamentul publicat de OptaAce pe Twitter, sub Gabriela Ruse s-au mai aflat Danielle Collins și Anett Kotaveit, ambele cu câte 12 victorii.

Drama prin care a trecut Gabriela Ruse, campioana turneului WTA de la Hamburg. A vrut să se retragă în acest an: „Îmi pierdusem încrederea”.