Ungurii i-au pus gând rău lui Florin Tănase dacă va pleca la Ferencvaros: „Nu putem uita ce a făcut”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.06.2022, 22:34
Ungurii i-au pus gând rău lui Florin Tănase dacă va pleca la Ferencvaros: „Nu putem uita ce a făcut”

În cazul în care va ajunge în cele din urmă la Ferencvaros, Florin Tănase va avea parte de o primire destul de ostilă. Asta pentru că jurnaliștii din țara vecină sunt foarte supărați pe golgheterul ultimelor două sezoane de Liga 1 pentru un episod despre care ei susțin că s-ar fi petrecut în 2020.

Concret, la finalul sezonului 2019-2020, FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe s-au duelat în finala Cupei României. Câștig de cauză au avut roș-albaștrii. Ei s-au impus cu scorul de 1-0. Gol marcat de Dennis Man în minutul 65.

Florin Tănase, luat în colimator pentru un presupus incident petrecut în 2020

După meci, jucătorii echipei lui Gigi Becali au sărbătorit alături de fani. Așa cum se procedează în astfel de momente de bucurie. Însă nu în stadion, pentru că pe atunci meciurile se jucau fără spectatori, din cauza pandemiei de Covid-19.

Suporterii i-au așteptat pe Florin Tănase și coechipierii lui la București după finala disputată la Ploiești. Atunci, jucătorii au cântat și au sărbătorit alături de fanii lor. Iar presa din Ungaria susține că mijlocașul ofensiv de 27 de ani, dorit acum de Ferencvaros, a scandat împotriva comunității maghiare din România. Acest moment nu a fost însă consemnat de către presa din țara noastră.

Un club precum Ferencvaros nu se poate limita doar la cifrele bune ale lui Tănase, deoarece, pe lângă calitatea fotbalului, atitudinea umană care întărește unitatea vestiarului trebuie luată în calcul. Trebuie văzut ce fel de caracter intră în acel vestiar. Trecutul lui Tănase este destul de neplăcut în acest sens.

Rețelele de socializare nu uită nimic și nici noi nu putem uita modul tendențios în care căpitanul FCSB-ului a scandat cuvinte obscene și a insultat Ungaria cu trofeul în mână după finala Cupei României din 2020. Totul va lua o altă dimensiune dacă jucătorul va ajunge la Ferencvaros”, au notat cei de la Nemzeti Sport.

Presa din Ungaria a anunțat oricum că momentan nu există interes din partea lui Ferencvaros

Totuși, se pare că nici nu se va ajunge la astfel de probleme între Florin Tănase și fanii sau presa din Ungaria. Asta pentru că ultimele informații, furnizate tot de către maghiari, conduc spre ideea că cei de la Ferencvaros nu ar fi interesați în acest moment de internaționalul român.

Nu este prima dată când Gigi Becali a spus că un club maghiar e interesat de jucătorul lui. Desigur, nu ar fi surprinzător dacă Becali ar încerca să îi mărească iar cota lui Tănase, în vârstă de 27 de ani, ținând cont că s-a vehiculat în iarnă că jucătorul ar fi dorit de Ferencvaros și Fehervar, în același timp. Dar nu s-a concretizat nimic.

Conform informațiilor primite dintr-o sursă familiară cu afacerile făcute de oficialii lui Ferencvaros, nu s-a făcut o ofertă în acel moment”, au scris și cei de la rangado.24.hu, în urmă cu câteva zile.

Replică dură a lui Florin Tănase. Cine e cel mai antipatic om din fotbalul românesc. Căpitanul de la FCSB se destăinuie: „A făcut mult rău!”