Ungurii sunt devastați după eșecul din meciul cu România U21. Dezvăluiri din tabăra maghiară

Catinca Giosanu 30.03.2021, 17:32
Ungurii sunt devastați după eșecul din meciul cu România U21. Dezvăluiri din tabăra maghiară

Fotbaliștii unguri trec prin momente dificile după eșecul din meciul cu România U21. Selecționerul echipei naționale de tineret a Ungariei a făcut dezvăluiri cutremurătoare. În ce stare i-a găsit pe elevii săi?

Ungurii sunt devastați după eșecul din meciul cu România U21

România U21 a obținut o victorie fantastică împotriva Ungariei la Euro, scor 2-1, la Campionatul European. Chiar dacă au învins, tricolorii au fost dezvantajați de arbitraj în două momente cheie ale meciului de la Budapesta. România ar fi trebuit să primească un penalty la scorul de 0-0, iar la faza golului maghiarilor ar fi trebuit să se dicteze fault în atac, după ce Haruț a fost doborât de un adversar. Totuși, Lawrence Visser a închis ochii la ambele faze, iar asta a provocat furia lui Mihai Stoichiță, prezent în tribunele stadionului Boszik.

Am strigat la el în timpul meciului și am fost atenționat de cei de la UEFA. I-am spus să îi fie rușine, da? Din tribună, ca un simplu spectator. Ce pot să-i fac? Să-l bat? Ce să-i fac? Răuvoitor a fost, asta a fost, răuvoitor! Nu că a greșit că nu ne-a dat penalty, nu că a greșit la faultul ăla de la golul lor, dar au fost foarte mute decizii cu tentă ostilă împotriva noastră. Pot, efectiv, să folosesc cuvântul ăsta, ostil!”, a declarat Stoichiță, conform Digi Sport.

La finalul meciului, Marin Marin, căpitanul naționalei de tineret, a postat un mesaj pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare în care i-a acuzat pe maghiari că i-au jignit constant pe jucătorii României, cu apelativul ”țigani”.

Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”, a scris Marius Marin pe contul său de socilizare.

Selecționerul Ungariei U21 a dezvăluit suferința din vestiar după eșecul în fața românilor
Selecționerul Ungariei U21 a dezvăluit suferința din vestiar după eșecul în fața românilor

Dezvăluiri din tabăra maghiară

Maghiarii nu au reușit nici acum să treacă peste înfrângerea cu România. Selecționerul Zoltan Gera a dezvăluit că i-a găsit pe fotbaliști extrem de afectați în urma acestui eșec.

Erau devastați, foarte afectați de înfrângere, mai ales că golul românilor a venit în ultimele minute. Evident că am discutat cu ei, am încercat să-i aducem într-o stare cât se poate de bună. Le-am spus că pot fi triști, dar trebuie să ne gândim la următorul meci. Parcă starea devine mai bună.”, a spus Zoltan Gera, într-o conferință de presă.

După victoria cu Ungaria, formație care nu mai are șanse la calificare, pentru România urmează meciul cu Germania. Partida se va disputa marți, de la 19:00 și va fi transmisă în format LIVE TEXT de playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe