Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Ivan dă gol din penalty și îi aduce lui Reghecampf prima victorie de la revenire. Popescu, intervenție uriașă în prelungiri

Cristian Stan 04.08.2023, 23:29
Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0. Ivan dă gol din penalty și îi aduce lui Reghecampf prima victorie de la revenire. Popescu, intervenție uriașă în prelungiri

Universitatea Craiova a învins-o pe Hermannstadt, 1-0, în etapa a patra din Superliga. Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ivan, din penalty.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 2 din Superliga, cu opt puncte obținute. De cealaltă parte, Hermannstadt ocupă locul șase, cu șase puncte.

Cum arată clasamentul din Superligă după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0

Clasamentul după Craiova - Hermannstadt

Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0 (16 Ivan, penalty)

Min. 90+7. Final de meci!

Min. 90+6. Ocazie mare pentru Hermannstadt! Popescu intervine cu piciorul la lovitura de cap a lui Biceanu din apropiere. Șansă uriașă pentru Sibiu, Craiova salvează victoria în ultima clipă!

Min. 81. Sibienii înscriu prin Bărbuț, însă golul esta anulat pentru o poziție de ofsaid.

Min. 74. Ocazie mare pentru Universitatea Craiova! Mitriță ajunge într-un duel unu la unu cu Letica, însă portarul sibienilor are o intervenție salvatoare.

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45 +4. Finalul primei reprize!

Min. 34. Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ișfan trimite un șut puternic din afara careului, însă Letica respinge in extremis.

Min. 16. GOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan înscrie din penalty. Arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, după ce a consultat sistemul VAR, în urma unui fault la Alex Mitriță.

Min. 7. Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ivan trage un șut puternic din unghi, însă portarul Letica reușește să respingă.

Min. 1. A început meciul!

Echipele de start de la Universitatea Craiova – Hermannstadt:

Universitatea Craiova: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu – Al. Crețu, Screciu, M. Danciu – Ișfan, An. Ivan, Mitriță
Rezerve: D. Lazar – Ndong, Badelj, Căpățînă, Mateiu, Cîmpanu, Roguljic, Baiaram, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Hermannstadt: Letica – Butean, V. Găman, I. Stoica – Balaure, Biceanu, Sota, Dr. Iancu, Oroian – G. Iancu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu – Etienne, Antoche, Bejan, Alhassan, Jipa, Bărbuț, Neguț, Fonseca
Antrenor: Marius Măldărășanu

Știrea inițială. „Trebuie să așteptăm să erupă vulcanul de pe Oblemenco. Prin evoluțiile noastre, să încercăm să-l umplem și să facem o atmosferă așa cum o știm. Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care vine după o perioadă bună. Trebuie să luăm în serios această echipă, joacă de câțiva ani împreună, au același antrenor. Le-am transmis jucătorilor să fie atenți, serioși.

Evoluţiile noastre trebuie să fie mai bune decât la ultima partidă. Trebuie să încercăm să marcăm, să închidem jocul cât mai repede şi să ne impunem ritmul nostru de joc. Asta doresc eu de la echipă. Ne avantajează că jucăm cu o echipă ofensivă. O să vedeţi că lucrurile se vor schimba la meciul de mâine. Eu mi-aş dori ca Hermannstadt să vină la Craiova şi să joace un fotbal ofensiv.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei.

Dacă adversara din acest duel nu regăsește în clasament unde și-a propus, Hermannstadt nu se poate plânge de acest lucru. Gruparea din Sibiu a câștigat ultima partidă din Superliga, 2-1, cu UTA Arad, succes ce a propulsat-o pe poziție de play-off, locul 5, cu 6 puncte acumulate.

Urmăriți Playsport.ro și pe