Universitatea Craiova stă la pândă și continuă să spere la titlu: “Așteptăm să greșească!”

Octavian Vasilescu 16.03.2022, 16:57
Universitatea Craiova stă la pândă și continuă să spere la titlu: “Așteptăm să greșească!”

Universitatea Craiova are șapte victorii la rând în Liga 1, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a dezvăluit că încă se gândește la câștigarea titlului.

CFR Cluj conduce detașat în fruntea clasamentului, cu 41 de puncte. Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 30 de puncte, dar antrenorul Laurențiu Reghecampf spune că așteaptă cu nerăbdare un pas greșit al CFR-ului. FCSB completează podiumul, cu 34 de puncte.

Laurențiu Reghecampf vrea să câștige titlul cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are ca obiectiv în acest final de sezon să câștige Cupa României și să termine pe locul 2, dar antrenorul Reghecampf se gândește la titlu:

Orice partidă e specială în play-off. FC Voluntari are jucători cu experiență, care pot face diferență. Trebuie să fim foarte atenți. Sper ca jucătorii să concentrați și să câștigăm cele trei puncte. Știm foarte bine ce avem de făcut, nu mai contează ce a fost în trecut.

E important să punem presiune printr-o victorie pe echipele din față. În momentul de față, CFR se poate încurca doar singură. Câștigă meci de meci și asta aduce titlul mai aproape. Restul echipelor stau la pândă, așteaptă ca CFR să facă o greșeală.

Mai sunt multe meciuri de jucat. Unul dintre lucrurile la care mă gândesc este câștigarea titlului. Eu le-aș propune antrenorilor să nu mai discutăm de arbitraj. Sunt oameni care pot discuta despre asta. Nu facem decât să ne certăm prin asemenea discuții. Ar fi corect ca cei care răspund de acest fenomen să vorbească despre asta”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova, din a doua etapă a play-off-ului, va avea loc vineri, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Clasament play-off Liga 1

  1. CFR Cluj – 41 pct.
  2. FCSB – 34 pct.
  3. Universitatea Craiova – 30 pct.
  4. Farul Constanța – 24 pct.
  5. FC Voluntari – 24 pct.
  6. FC Argeș – 24 pct.