Universitatea Craiova transferă pe bandă rulantă pentru Laurențiu Raghecampf! Achiziție oficială pentru olteni

Moldoveanu Camelia / 31.08.2021, 13:36

Laurențiu Reghecampf își întărește echipa cu încă un fotbalist. Este transferul cu numărul șapte pentru Universitatea Craiova în această perioadă de mercato. Noul jucător din Bănia revine în Liga 1 după ce a jucat la Viitorul (Farul Constanța), sub comanda lui Gică Hagi.

Încă un transfer la Universitatea Craiova

Lyes Houri s-a despărțit de actuala sa grupare, Fehervar din Ungaria. Maghiarii îl vor împrumuta la Craiova, iar oltenii vor avea și o clauză de cumpărare inclusă. Mol Fehervar îl cumpărase, anul trecut, în ianuarie, pentru 600.000 de euro.

Fotbalistul francez a mai jucat în Liga 1, la Viitorul (Farul Constanța). Pentru echipa lui Gică Hagi a evoluat în 58 de meciuri, reușind cinci goluri și alte opt pase decisive. El a câștigat o Cupă și o Supercupă cu echipa de pe malul mării.

🆕 𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | 𝐁𝐢𝐞𝐧𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞, 𝐋𝐲𝐞𝐬 𝐇𝐨𝐮𝐫𝐢! 🤝
Mijlocașul Lyes Houri va evolua la Universitatea Craiova sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de cumpărare definitivă.
Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României în tricoul Viitorului, reușind să impresioneze în campionatul intern al României. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár.
Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 15. Succes în familia alb-albastră, Lyes! 💙”, a fost anunțul oficial al celor de la Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Înainte de Lyes, CSU Craiova i-a mai transferat în această vară pe: David Lazar, Denis Rusu, Valerică Găman, Antoine Conte, Alexandru Mărieș și Ionuț Vînă.

Laurențiu Reghecampf a fost atacat de suporterii giuleșteni

Suporterii Rapidului au creat iar o atmosferă incendiară, dar la final au stricat impresia, după ce i-au luat la ochi pe adversari. Oltenii au fost blocați o perioadă pe Arena Națională și au trebuit să fie escortați în afara stadionului. Mai mult, Laurențiu Reghecampf a fost ținta mai multor obiecte aruncate din tribună. Antrenorul a fost aproape să fie lovit de o sticlă.

Cu toate acestea, Reghe a râs și nu a părut deloc supărat. Tehnicianul oltenilor chiar a declarat că apreciază atmosfera de pe stadion și speră să se dueleze cu Rapid și în playoff. Și Dan Nistor a fost de aceeași părere.

Avem acum 3 zile libere, după care urmează două săptămâni de pregătire, la Brașov. Sunt bucuros că am câștigat 3 puncte, nu mă interesează că am marcat noi primul gol în poarta Rapidului, astea trec. Ce contează acum este să ne întărim și să devenim mai buni”, a comentat Reghecampf.