Unul dintre golgheterii campionatului românesc, dorit de șeicii lui Manchester City. Suma pusă la bătaie pentru fotbalist

Radu Bordei 09.06.2023, 22:37
Unul dintre golgheterii campionatului românesc, dorit de șeicii lui Manchester City. Suma pusă la bătaie pentru fotbalist

Botoșaniul este gata să dea lovitura, una din echipele deținute de șeicii lui Manchester City îl dorește pe cel mai bun jucător al moldovenilor. Jucătorul de 25 de ani a avut cel mai bun sezon al carierei și este dornic de o experiență peste hotare.

Sebastian Mailat i-a impresionat pe șeicii lui Manchester City. Unde poate ajunge starul Botoșaniului

Pentru atacantul moldovenilor sezonul trecut a fost unul de excepție. Deși nu este vârf de careu, a marcat 16 goluri și a tras echipa după el. Evoluțiile lui au atras atenția echipei care tocmai a retrogradat din Ligue 1, Troyes. Echipa este deținută de City Football Group, consorțiul din spatele celor de la Manchester City, New York Cuty, Palermo sau Girona. La Troyes se regăsesc fotbaliști importanți precum Adil Rami sau Reine Adelaide. Și aceștia sunt determinați să revină cât mai repede în prima divizie din Franța.

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Mailat. Conform surselor Playsport, patronul clubului îi va da drumul dacă va primi un milion de euro în schimbul lui Mailat.

Mi-ar plăcea mai degrabă să merg la un club în străinătate, să văd cum este, decât la o formație din România din top 3. Aș vrea o experiență frumoasă în străinătate, a declarat Mailat, pentru GSP

Stoican nu a mai fost păstrat la echipă

Patronul celor de la Botoşani a mizat pe Stoican după demiterea lui Teja. Iar tehnicianul care a stat şi pe banca Mioveniului în actuala stagiune a salvat echipa de marile emoţii ale luptei păentru salvare. Doar că ratarea playoff-ului de calificare în Conference League nu avea cum să fie privită cu ochi bun de omul cu banii din Moldova. Acesta a hotărât deja să renunţe la Stoican şi să îl aducă înapoi la echipă pe Marius Croitoru.

Le doresc mult succes și să dea Dumnezeu să ne întâlnim cu bine. Este ultimul meu discurs la Botoșani. Am avut o discuție înaintea partidei cu oamenii din conducere. Ei merg la drum cu un nou proiect. Eu sunt împăcat și fericit că am reușit într-o situație complicată, am creat un grup și am avut liniște. Am atins toate obiectivele posibile”, a fost declaraţia antrenorului după partida cu CS Mioveni.

Urmăriți Playsport.ro și pe