Următorul superstar din Europa care e gata să semneze în Arabia Saudită. Pe cine pun mâna șeicii după ce i-au adus pe Ronaldo și Benzema

Iosif Pintilie 06.06.2023, 14:08
Următorul superstar din Europa care e gata să semneze în Arabia Saudită. Pe cine pun mâna șeicii după ce i-au adus pe Ronaldo și Benzema

Fotbalul ara este tot mai atractiv pentru fotbaliștii aflați pe final de carieră. Tot mai multe nume mari ajung să semneze conctracte uriașe în fotbalul arab, care s-ar putea ridica foarte mult în perioada următoare.

Cel mai bun exemplu este Cristiano Ronaldo, poate cel mai mare fotbalist european din toate timpurile, care a plecat în iarnă la Al-Nasr. Exemplul lui a fost urmat și de Karim Benzema, care urmează să semneze cu Al Ittihad.

Încă un nume mare poate ajunge în golf

Pierre-Emerick Aubameyang ar putea ajunge în Arabia Saudită. Deși gabonezul ar vrea să plece de la Chelse ala Barcelona, există două oferte din Arabia Saudită pentru acesta.

Fabrizio Romano spune că Al Ahli și Al Shabab vor să îl transfere pe atacantul de 33 de ani. Acestea vor să îi propună un contract pe bani mulți lui Aubameyang, pentru a fi siguri de transferul lui.

Ambele echipe au avut de lucru cu români în ultimii ani. Pe banca lui Al Ahli a fost Laurențiu Reghecampf, iar în ultimii ani au jucat acolo Alexandru Mitriță și Nicolae Stanciu.

La Al-Shabab, Marius Șumudică a avut două mandate în ultimii ani. Constan Budescu și Valerică Găman au fost în lotul lor. Formația a mai atras nume mari în ultimii ani: Ever Banega, Grzegorz Krychowiak, Santi Mina (încă în lot), Luciano Vietto, Boubarak Boussoufa ori Wendel.

Pe lista cluburilor arabe se mai afșlă și alți jucători. Pe lângă cunoscutul interes al lui Al-Hilal pentru Lionel Messi, sunt așteptați la startul următorului sezon și Alexis Sanchez, Sergio Ramos ori Luka Modric. Dezvoltarea fotbalului arab are la bază un obiectib important: organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Urmăriți Playsport.ro și pe