UTA a dat marea lovitură pe piața transferurilor. Arădenii au adus un jucător crescut de PSG

Ștefănescu Dragoș 20.07.2022, 15:49
UTA a dat marea lovitură pe piața transferurilor. Arădenii au adus un jucător crescut de PSG

UTA Arad a început foarte prost noul sezon din Superliga. Arădenii au pierdut în prima etapă în fața celor de la FC Argeș, scor 0-2. În ciuda eșecului, arădenii au ambiții mari în acest sezon. Pentru a întări lotul cât mai mult, conducerea arădeană a făcut un nou transfer important. UTA l-a adus pe atacantul moldovean Virgiliu Postolachi. Acesta a fost crescut de PSG, unde a avut ocazia să se pregătească alături de Mbappe și Ibrahimovic.

UTA, lovitură importantă pe piața tranferurilor. Arădenii au adus un jucător crescut de PSG

UTA Arad a început foarte prost noul sezon din Superliga. Echipa lui Ilie Poenaru a pierdut cu FC Argeș, 0-2, în prima etapă.

În ciuda startului slab, șefii de la UTA continuă să întărească echipa pentru a-și atinge obiectivele îndrăznețe propuse. În cursul zilei de miercuri, UTA a anunțat trasferul atacantului moldovean Virgiliu Postolachi (22 de ani). Acesta a semnat un contract valabil doi ani cu gruparea arădeană.

 Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi a semnat astăzi cu UTA. Clubul nostru îşi asumă plata indemnizaţiei de formare a jucătorului în vârstă de 22 de ani, născut pe 17 martie 2000. Acesta a efectuat stagiul de pregătire de la Rogla împreună cu echipa condusă de Ilie Poenaru, iar astăzi a semnat pentru o perioadă de doi ani cu UTA.

Jucătorul naţionalei Moldovei a crescut la Academia celor de la Paris Saint-Germain, acolo unde a evoluat la toate grupele de vârstă. A debutat pentru echipa de seniori a parizienilor într-o partidă amicală în 2019 contra celor de la Dinamo Dresda, când a şi marcat un gol.

A mai trecut pe la Lille, Vendsyssel FF şi Mouscron, echipă de la care a ajuns la Arad. Pentru naţionala de seniori a Moldovei a disputat trei meciuri. Îi urăm bun venit şi cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!”, a transmis UTA Arad, pe siteul oficial.

Virgiliu Postolachi a fost crescut de PSG, unde a avut ocazia să se antreneze alături de Zlatan Ibrahimovic, Kylian Mbappe și alte staruri internaționale. Atacantul moldovean nu a impresionat și în anul 2019 a fost cedat la Lille. După numai un an, el a fost vândut la clubul belgian Mouscron. În sezonul trecut, Postolachi a evoluat sub formă de împrumut la formația daneză Vendsyssel FF.

Ambiții mari la UTA. Arădenii vor să se bată pentru primele locuri din Superliga

David Miculescu (21 de ani) este ”perla” celor de la UTA Arad. Tânărul jucător a impresionat în sezonul trecut și a intrat în vizorul granzilor din Superliga. Dorit cu insistență în ultimele zile de Rapid, David Miculescu are planuri mari alături de UTA.

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru PlaySport.ro, Miculescu a dezvăluit că vrea să se bată la titlu împreună cu UTA Arad.

Am discutat cu conducerea, șefii clubului mi-au povestit despre faptul că se țintește performanța în acest sezon, iar asta n-a putut decât să mă bucure. A fost motivul principal pentru care am și acceptat o prelungire de contract până în vara lui 2024. A contat și detaliul că UTA mi-a deschis porțile spre Liga 1, poate altfel nu evoluam încă în prima divizie.

Avem o echipă foarte bună în acest sezon, jucători cu experiență mare la nivelul Ligii 1 sau pe plan internațional. Realitatea e că discutăm între noi că putem trage la primele trei locuri, chiar la titlu! Dacă nu-ți propui proiecte îndrăznețe, n-ai cum să le realizezi, a declarat David Miculescu în exclusivitate pentru PlaySport.ro.