UTA bate în deplasare, dar Ilie Poenaru ceartă pe toată lumea. „Nu trebuia să facem asta”

Bordei Radu 09.09.2022, 22:38
UTA bate în deplasare, dar Ilie Poenaru ceartă pe toată lumea. „Nu trebuia să facem asta”

De aproape un an aștepta UTA o victorie în deplasare, dar chiar și așa Ilie Poenaru nu a fost mulțumit în totalitate. Antrenorul bănățenilor a avut și motive de reproș pentru jucătorii săi, chiar și după ce au bătut la Botoșani, cu 2 la 1.

Ilie Poenaru, reproșuri chiar și după o victorie. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul arădenilor

UTA a controlat autoritar prima repriză, în care a și marcat de două ori. Avantajul de la pauză se pare că i-a deconectat pe jucătorii bănățenilor. Asta în ciuda avertismentelor lui Ilie Poenaru. Acesta a presimțit că echipa lui va suferi în partea secundă a meciului și exact asta s-a întâmplat.

Nu cred că poate cineva spune că prima repriză nu a fost dominată de noi. Fizic, tactic, am fost net superiori. Am fost foarte bine organizați defensiv, iar pe atac am marcat două goluri. Sunt sigur că, dacă eram atenți, am mai fi înscris. Apoi a venit pauza și am discutat unele lucruri. Dar cred că au fost uitate imediat, pentru că nu am văzut și pe teren. Meciul a devenit disputat pentru că așa am vrut noi. Le-am dat șanse adversarilor să revină în joc, iar asta era să ne coste. Ne-am retras prea mult și nu trebuia să facem asta.

Bine că am câștigat, băieții trebuie și felicitați. Au muncit mult, dar trebuie să fim mai echilibrați, a declarat Ilie Poenaru, după meci

Mihai Teja, deranjat de atitudinea lui Mateus

FC Botoșani a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie. Antrenorul lui moldovenilor, Mihai Teja, a fost deranjat de atitudinea unui jucător. Brazilianul Mateus va fi amendat, după ce a plecat direct la vestiare, nervos, după ce a fost schimbat.

”O înfrângere acasă. Nu ne doream chestia asta, nu ne doream să pierdem acasă. Prima repriză este vina noastră, am intrat fără motivație, fără determinare. Nu știu de ce nu am putut să ținem de minge, foarte multe greșeli. Jocul ne-a taxat. Nu am fost atenți, două greșeli, două goluri. Nu e ușor să revii în meci.

Am încercat să schimbăm ceva la pauză, a venit și golul, dar din păcate nu am reușit să egalăm. Un meci slab pentru noi, am întâlnit o echipă bună.

Ne-a lipsit doi-trei jucători și nu avem prea multe soluții. E prea devreme să vorbim de play-off. Mai sunt multe meciuri. Trebuie să le abordăm pe toate cu o atitudine bună. Trebuie să dăm mai mult, să ne antrenăm mai bine.

Vor fi consecințe pentru Mateus. Asta e, va fi amendat. Când un jucător nu se comportă bine, îi strică și pe ceilalți jucători, strică și atmosfera. Asta e, dacă el a decis așa, poate să plece liniștit, a declarat Teja