„Vă asigur”! Nu s-a mai abținut: Adevărul despre relația de la Survivor dintre Carmen Grebenișan și Andrei Krișan

Alex Cazacu 21.05.2023, 10:16

În cadrul unui interviu recent, Bianca Patrichi a vorbit, printre altele, și despre presupusa relație dintre Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, la Survivor 2023. Fosta concurentă a competiției de la Pro TV a fost categorică, fiind de părere că persoanele care văd mai mult decât o prietenie între cei doi se uită, de fapt, la o altă emisiune.

Bianca Patrichi, adevărul despre relația dintre Carmen Grebenișan și Andrei Krișan

Bianca Patrichi a rezistat nu mai puțin de patru luni de zile la Survivor România 2023. Cu toate acestea, la finele lunii aprilie, ea a fost eliminată din competiție. Nu cu mult timp în urmă, fosta concurentă de la Survivor a vorbit despre speculațiile apărute în mediul online despre apropierea dintre Grebenișan și Andrei Krișan.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, Patrichi a spus că persoanele care văd altceva decât o prietenie între Carmen și Andrei se uită la o altă emisiune. Fosta concurentă precizează că nu se poate vorbi sub nicio formă despre o posibilă relație între cei doi.

„I-aș întreba pe oameni dacă urmărim aceeași emisiune. Nu știu nimic despre aceste speculații. Nu au ajuns la urechile mele! Vă asigur că nu sunt adevărate. Probabil că este cea mai stupidă supoziție posibilă emisă”, a declarat Bianca Patrichi, potrivit celor de la Fanatik.

Bianca Patrichi, adevărul despre relația dintre Carmen Grebenișan și Andrei Krișan
Bianca Patrichi, adevărul despre relația dintre Carmen Grebenișan și Andrei Krișan

Ștefania Stănilă, eliminată de la Survivor 2023

Ștefania Stănilă a rezista în jungla dominicană aproximativ patru luni, însă a fost eliminată în ediția din 17 mai. Fosta campioană la gimnastică a părăsit competiția de la Pro TV, iar telespectatorii au fost cei care au trimis-o acasă, aceștia acordându-i cele mai puține voturi.

Stănilă s-a arătat a fi foarte tristă pentru că nu a reușit să ajungă în finală. Printre lacrimi, fosta concurentă a mărturisit că și-ar fi dorit să rămână în concurs. Sportiva este de părere că putea mai mult și spune că nu regretă nimic din ce a făcut în Dominicană.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi.

Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă”, a spus Ștefania Stănilă.

Stănilă a părăsit competiția, însă nu a plecat acasă cu mâna goală. Conform informațiilor apărute în mediul online, ea ar fi câștigat câte 1.500 de euro pe săptămână, la Survivor.

Urmăriți Playsport.ro și pe