„Va juca la un club mare din Europa”. Șumudică, reacție de ultimă oră după calificarea României la EURO

Alex Matei 19.11.2023, 22:11
„Va juca la un club mare din Europa”. Șumudică, reacție de ultimă oră după calificarea României la EURO

Marius Șumudică a oferit prima reacție după calificarea României la EURO 2024. El a oferit suplimentare despre Denis Drăguș, atacantul care a făcut senzație cu Israel.

Când aproape nimeni nu mai avea încredere în Drăguș, excentricul antrenor i-a simțit potențialul.

„Sigur că eu îl știam dinainte, dar nu îl urmărisem chiar îndeaproape. Agentul meu, Cătălin Liță, mi-a propus să-l aducem pe Denis. E un băiat modest, ambițios. Calitățile lui fizice sunt extraordinare, are explozie, are viteză, are tot ceea ce se cere în fotbalul actual. E inteligent, simte spațiile, știe când și unde să apară”, a declarat Marius Șumudică, pentru GSP.

Marius Șumudică are mare încredere în Denis Drăguș: „Sunt convins că în viitor va putea juca pentru un club mare din Europa”

Antrenorul român crede că Drăguș va face în sfârșit pasul către un club mare, din vest.

„Deja a crescut de la un meci la altul. Potențialul îi permite să progreseze în continuare, sunt convins că în viitor va putea juca pentru un club mare din Europa! Are toate calitățile necesare, toate șansele!”, a mai punctat antrenorul de la Gaziantep.

Marius Șumudică rămâne la părerea sa: „Denis Drăguș e vârf”

Deși e jucat în bandă de către Edi Iordănescu, Marius Șumudică rămâne de părere că poziția ideală pentru Edi Iordănescu e cea de atacant central.

„Pentru mine e vârf sau al doilea vârf, nu un jucător de bandă. Așa l-aș folosi eu, deoarece astfel îi pot oferi mai multă libertate decât în bandă. Dacă urmăriți și ocaziile pe care le-a avut cu Israel, vă puteți convinge. La primul gol, când dă la poartă și o scoate portarul în bară, dă din zona centrală. În tot timpul, el a căutat să apară ca al doilea vârf. La a doua ocazie mare, faza l-a prins în zona centrală, a pivotat ca un atacant adevărat și a șutat din nou în bară”, a mai transmis Șumi.

Marius Șumudică îl felicită pe Edi Iordănescu: „A fost inspirat”

Marius Șumudică susține că nu e supărat pe Edi Iordănescu și-i recunoaște meritele.

„Îl felicit pe Edi, a fost inspirat și a reușit pe parcursul acestei campanii să formeze un grup fără niște individualități remarcabile de care să depindă echipa. Îi felicit din toată inima pe Edi, pe fotbaliști și pe conducătorii Federației!”

Urmăriți Playsport.ro și pe