Valentin Mihăilă, cea mai importantă armă a Parmei. „Antrenorul este impresionat”

Radu Bordei 29.07.2022, 16:44
Valentin Mihăilă, cea mai importantă armă a Parmei. „Antrenorul este impresionat”

Împrumutul la Atalanta nu a mers așa cum spera Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv român a jucat puține minute și s-a întors la echipa sa, Parma. Aici, însă, va avea șansa să demonstreze că are calitățile necesare pentru a juca la un nivel bun în Italia. Fotbalistul venit de la Craiova este unul din favoriții noului antrenor al „cruciaților”.

Valentin Mihăilă și Dennis Man, gata să ducă Parma în Serie A. „În urma lor nu e mare lucru”

Din 2 fotbaliști care nu se integrau în sistemul tactic gândit de Enzo Maresca, românii au devenit, brusc, marile speranțe ale fanilor parmegiani. Fabio Pecchia îi consideră pe Mihăilă și Man piese importante, jucători pe care se poate baza. Aceștia vor avea șansa unui sezon în Serie B să impresioneze și să arate că pot să facă parte dintr-o echipă câștigătoare. Fostul atacant de la FCSB este încă accidentat, dar Mihăilă s-a pregătit intens și a fost remarcat.

Mihăilă a crescut foarte mult, Pecchia are multe motive de bucurie. A început pregătirea mai târziu, după venirea de la națională, dar devine o armă importantă pentru antrenor. Man va fi și el important, dar acum nu este refăcut 100%. Un lucru este clar, în spatele lor nu este aproape nimic, așa că vor fi jucători importanți pentru Parma, informează Parma Live.

Dennis Man, într-o formă fizică de invidiat

În galeria foto de mai sus puteți vedea cum arată acum Dennis Man, înainte de startul Serie B. Unii fani l-au botezat „Bestia”. Românul vrea să fie decisiv pentru Parma în noul sezon. În stagiunea anterioară, Man a înscris trei goluri și a livrat două pase decisive, în 27 de meciuri oficiale.

Recent, Dennis Man a avut o întâlnire cu fanii echipei Parma. El le-a transmis un mesaj ferm, după o discuție prelungită:

Vom lupta până la capăt”, a fost mesajul lui Dennis Man pentru fanii de la Parma, conform Parma Live.

Parma are un nou antrenor

Fabio Pecchia este antrenorul angajat de Parma în această vară. El are ca obiectiv promovarea în Serie A.

Pecchia a promovat în Serie A cu micuța formație Cremonese, dar Parma l-a convins să mai stea în Serie B pentru cel puțin un sezon. El îl înlocuiește la Parma pe Giuseppe Iachini.

Fabio Pecchia a fost secundul uriașului Rafa Benitez în trecut. Cei doi au colaborat la Napoli, Real Madrid și Newcastle. Ca principal, Pecchia a mai pregătit Hellas Verona, Avispa Fukuoka și Juventus U23. A scris istorie cu echipa Cremonese, alături de care a promovat în Serie A, dar Parma l-a convins să nu meargă în prima divizie.

Urmăriți Playsport.ro și pe