Valentin Mihăilă e primul într-un TOP important la Parma! Conduce detașat clasamentul: „Viitorul este acum!”

Olteanu Ștefan / 13.11.2021, 23:26

Valentin Mihăilă (21 de ani) este primul într-un top publicat de cei de la Parma Live atunci când vine vorba despre minutele acordate jucătorilor U21. Atacantul transferat de la Universitatea Craiova a prins cele mai multe minute în teren dintre toți jucătorii echipei sale. De asemenea, Parma este și una dintre cele mai tinere formații din Serie B.

Valentin Mihăilă conduce detașat într-un TOP important la Parma! Este cel mai folosit tânăr jucător din lot

Ziariștii de la Parma Live, care au analizat statisticile SoccerWay, au publicat un top important în care lider detașat este Valentin Mihăilă.
Odată cu venirea patronului american Kyle J. Krause, strategia clubului Parma a fost una clară: dezvoltarea de tinere talente. Unul dintre jucătorii în care Krause a investit o sumă importantă de bani este Valentin Mihăilă. El a fost adus de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020, în schimbul a aproximativ 9 milioane de euro.
Atacantul român este pe drumul cel bun și în acest moment este jucătorul U21 cu cele mai multe minute jucate la Parma. 671 de minute a adunat Mihăilă în 11 meciuri, reușind să înscrie două goluri și să ofere o pasă decisivă.

„Viitorul este acum”, titrează jurnaliștii de la Parma Live, care evidențiază și faptul că echipa patronată de Kyle J. Krause este a patra echipă din Serie B atunci când vine vorba despre numărul de minute acordate jucătorilor U21.
Pe lângă Valentin Mihăilă, care conduce detașat topul de la Parma, au mai evoluat: Balogh (90′), Zagaritis (10′), Bonny (23′), Sohm (551′), Traore (11′), Camara (41′), Iacoponi (14′), Correia (190′) și Benedyczak (272’).
Formațiile cu cei mai mulți jucători U21 utilizați din Serie B sunt Spal, Cremonese și Crotone.

Dezastru pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Parma a fost zdrobită în Serie B.

Motivul real pentru care Valentin MIhăilă nu a mai fost chemat de Mirel Rădoi la echipa națională pentru meciurile din noiembrie

Valentin Mihăilă nu s-a aflat pe lista lui Mirel Rădoi pentru ultimele două meciuri ale echipei naționale dn preliminariile CM 2022. FRF a lămurit situația, explicând de ce fotbalistul legitimat la Parma nu a mai fost convocat:

Suspendat pentru prima partidă cu Islanda și eligibil doar cu Liechtenstein, Valentin Mihăilă, aflat inițial pe lista convocărilor preliminare, nu se regăsește în lotul final ca urmare a unei discuții purtate între selecționerul Mirel Rădoi și staff-ul tehnic al Parmei.

Ținând cont de situația medicală a jucătorului, indisponibil în mai multe perioade de timp pe durata sezonului, aceștia au convenit ca tricolorul să rămână la echipa de club pentru a urma un program specific de recuperare și pregătire”, se arată pe site-ul FRF.