Valeriu Iftime i-a răspuns lui Becali după afirmațiile jignitoare ale patronului FCSB. „Câtă minte să ai?”

Ștefănescu Dragoș 03.02.2022, 16:41
Valeriu Iftime i-a răspuns lui Becali după afirmațiile jignitoare ale patronului FCSB. „Câtă minte să ai?”

FCSB a reușit astăzi să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. Vicecampioana României l-a adus pe Malcom Edjouma de la FC Botoșani. După oficializarea transferului, Gigi Becali a făcut câteva afirmații jignitoare la adresa conducerii moldovenilor. Valeriu Iftime nu a rămas însă dator și a dat replica imediat.

Gigi Becali, ironii la adresa celor de la FC Botoșani

În această dimineață, FCSB a anunțat transferul lui Malcom Edjouma (25 de ani) de la FC Botoșani. Francezul este unul dintre cei mai în formă mijlocași din Liga I. În ciuda faptului că evoluează pe postul de închizător, Edjouma a reușit să marcheze în acest sezon 4 goluri și a oferit 3 pase decisive.

FCSB a plătit pentru Edjouma suma de 330.000 de euro celor de la FC Botoșani. După ce au fost semnate toate actele, Gigi Becali a făcut un gest reprobabil. Acesta l-a sunat pe Valeriu Iftime pentru a-i spune că era dispus să ofere chiar și 900.000 de euro pentru fotbalistul francez, dacă finanțatorul moldovenilor ar fi cerut atât.

Valeriu Iftime îi dă replica lui Gigi Becali

Nemulțumit de atitudinea lui Becali, Valeriu Iftime i-a dat imediat replica. Patronul lui FC Botoșani susține că doar un om fără multă minte poate face aseamenea afirmații.

După război… eu n-am vorbit mult cu dumnealui, dă prost ce spune acum, înseamnă că data viitoare îmi e dator cu 500.000 de euro. El e simpatic, fotbalul domnului Becali și fotbalul fotbal sunt lucruri complet diferite. Edjouma e fotbalist bun, educat în Franța, în Belgia, are niște calități excepționale, are o structură capitalistă de fotbalist. Sper să intre în cupele europene, să-mi dea și mie niște bani.

Câtă minte îți trebuie să faci o asemenea afirmație? Eu i-am spus o sumă și am tăcut după. Eu mi-am văzut de treaba mea, cum să spui că dădeai mai mult? Uitați ce subiecte creează. Bravo lui dacă m-a prostit. Eu nu sunt mulțumit că m-a prostit, dacă m-a prostit, dar la bani e greu. De la chiaburi iei banii greu, să știți”, a transmis Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Bucurie mare la FCSB după transferul lui Edjouma

Malcom Edjouma va mai evolua pentru FC Botoșani în meciurile cu Dinamo și cu U Craiova 1948, apoi se va alătura FCSB-ului. Gigi Becali s-a arătat extrem de bucuros pentru realizarea acestui transfer. Latifundiarul din Pipera recunoaște că și-a dorit un fotbalist de profilul francezului încă de când a intrat el în fotbal, acum 20 de ani.

Nu am fost niciodată atât de bucuros de un transfer, ca de transferul ăsta. De ce? Pentru că am visat de 20 de ani un jucător, un mijlocaş înhizător care să urce cu mingea la picior, să dribleze, am visat un jucător d-ăsta şi nu l-am găsit niciodată. Niciodată nu am fost aşa de bucuros ca acum! Să joace cine este mai bun. E greu să joci în faţa lui ăsta.

Dacă el e închizător şi dă goluri, zici că e atacant, joacă orice. Niciodată nu am vrut atât de mult un jucător! Niciodată nu am avut atâtea emoţii până să fie semnătura gata! Nici acum nu-mi vine să cred că un jucător ca ăsta, la 26 de ani, nu l-a văzut nimeni şi a ajuns la mine! Nu-mi vine să cred!”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.