Varga pregătește încă un transfer de impact la CFR Cluj. Mai rămâne o întrebare: Și-a dat Dan Petrescu acceptul?

Moldoveanu Camelia 03.10.2021, 12:47
Varga pregătește încă un transfer de impact la CFR Cluj. Mai rămâne o întrebare: Și-a dat Dan Petrescu acceptul?

CFR Cluj urmează să facă un nou transfer. Neluțu Varga a pus ochii pe fiul unui fost fotbalist român. Cu toate că și-a demonstrat calitățile și la echipa națională, rămâne de văzut dacă Dan Petrescu o să-l accepte în lotul său. Și mai ales dacă antrenorul și-a dat acceptul.

La CFR Cluj există și precedentul Dusan Celar. În momentul în care a fost adus în Ardeal, Dan Petrescu a oferit o declarație care a uimit asistența.

„Eu? Nu l-am adus eu! Eu nu știu despre cine e vorba. Pe jucătorul ăsta nici nu-l cunosc. Cred că a venit înainte să fiu eu aici. Eu nu știu nimic despre acest jucător. Poate că e la echipa a doua. La echipa mare în niciun caz”, a declarat Dan Petrescu.

Varga îl vrea la CFR Cluj pe un fotbalist crescut de Hagi

Patronul CFR Cluj a pus ochii de un jucător crescut de Gică Hagi pe vremea când clubul regelui se numea Viitorul. În vara anului trecut, fotbalistul a ajuns la Chindia. Este vorba despre Marco Dulca, fiul lui Cristi Dulca. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fostul mare fotbalist.

Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, susținea Cristi Dulca, la finalul lunii septembrie.

Dulca Jr. a fost remarcat și de o echipă din Ungaria. Directorul clubului Minaur Baia Mare, Vasile Miriuță, a fost contactat pentru a oferi referințe despre fotbalist.

M-a întrebat cineva din Ungaria despre Marco Dulca. Eu cred că poate juca la o echipă ca Mol Fehervar, la o echipă ca Ferencvaros. Lumea întreabă, eu cred că poate juca, e un jucător valoros. A demonstrat ceva la Chindia”, a declarat Vasile Miriuță, la Looksport.

Ținând cont de faptul că Dan Petrescu „face legea” la CFR Cluj, rămâne de văzut dacă varianta Dulca îi surâde.

Marco Dulca se iubește cu Mihaela Buzărnescu

Internaționalul de tineret Marco Dulca (22 de ani) și Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 145 WTA) formează cel mai nou cuplu din sportul românesc. Se pare că cei doi au început o relație în urmă cu câteva săptămâni. Primul indiciu care a confirmat relația celor doi a fost o poză de la Untold, postată de Dulca pe contul său de Instagram. În poză, internaționalul de tineret apare alături de Mihaela Buzărnescu, amândoi fiind extrem de fericiți. După meciul pe care echipa lui Dulca, Chindia Târgoviște l-a disputat împotriva Farului, cei doi sportivi au fost surprinși din nou împreună. Mihaela a venit special la Ploiești pentru a-l lua cu mașina pe Marco.

În mod ciudat contul de Instagram al Mihaelei este suspendat de câteva zile. Și activitatea sportivei pe contul de Facebook este inexistentă. Este știut faptul că Buzărnescu este de obicei extrem de activă pe rețelele de socializare.
Mihaela Buzărnescu a dorit mereu să-și țină viața privată departe de ochii indiscreți ai presei. Sportiva chiar a declarat acest lucru, dorind să-i fie respectată intimitatea în continuare.

Mereu mi-am ținut viața privată departe de lumina reflectoarelor și așa vreau să rămână în continuare”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe