Varianta numirii lui Leo Grozavu la naționala U21, o mare minciună: „Nu am refuzat nimic pentru că nu am primit nimic”

Robert Zanfir 07.09.2022, 18:08
Varianta numirii lui Leo Grozavu la naționala U21, o mare minciună: „Nu am refuzat nimic pentru că nu am primit nimic”

Leo Grozavu spune că nu a refuzat vreo ofertă din partea FRF, pentru a prelua echipa națională U21, din simplul motiv că nu a fost vorba de vreun interes din partea Federației.

A fost vară fierbinte la FRF. Răzvan Burleanu și compania au renunțat la Bogdan Lobonț, care a fost înlocuit pe banca naționalei U20 de către Daniel Pancu. Nici naționala de tineret nu a scăpat de „remanieri”. Emil Săndoi a fost numit în locul lui Florin Bratu. Una dintre soluții ar fi fost Leo Grozavu, dar ex-antrenorul lui Sepsi neagă varianta.

Varianta numirii lui Leo Grozavu la naționala U21, o mare minciună

Leo Grozavu nu mai antrenează din toamna lui 2021. Plecat de la Sepsi, antrenorul a trecut recent printr-o operație de menisc. Numele tehnicianului nu lipsit de la „bursa zvonurilor”. U Cluj și Mioveni l-ar fi avut pe liste. Fostul jucător al lui Dinamo spune că rămâne un antrenor cu principii, ceea ce îl face greu accesibil.

„Am auzit că am refuzat acea ofertă. N-am refuzat, pentru că nu am primit. Nu ai ce refuza, când nu primești. Eu am avut o discuție de principiu, care ar fi trebuit să continue, dar necontinuând nu am avut ce să refuz. Asta a fost.

N-a fost ofertă. Am avut o discuție de principiu, trebuia să urmeze o alta, n-a mai urmat”, a povestit Leo Grozavu, la Prima Sport.

România U21 va disputa două amicale în luna septembrie 2022. „Tricolorii” lui Emil Săndoi vor juca contra Spaniei, campioana europeană U21 en-titre, și a Țărilor de jos. Ambele partide vor avea loc la Cluj.

Leo Grozav, dorit de U Cluj și de Mioveni

Înaintea să îl numească pe Eugen Neagoe, U Cluj l-ar fi avut pe listă pe fostul antrenor de la Sepsi. În cele din urmă, și CS Mioveni s-a reorientat. Argeșenii l-au convins pe Flavius Stoican.

„Și cu U Cluj la fel. A fost o discuție, am avut punctul meu de vedere, s-a ales altă soluție, fiecare merge pe drumul lui. Cu Mioveni am avut doar un contact, la momentul respectiv eram după operație și nu se punea problema. Eram în incapacitate de a mă deplasa și a picat din start”, a mai declarat Leo Grozavu.

Sunt. De ce să nu recunosc? Țin la principiile mele. Cine mă cunoaște trebuie să mă ia cu bune și cu rele. Sunt un antrenor care, acolo unde mă duc, vreau să am siguranță că sunt lăsat să îmi fac treaba. Dacă cineva crede că are nevoie de serviciile mele sigur că sunt deschis la orice soluție, dar am un punct de vedere peste care nu trec.

Am principii și nu pot să trec peste orice. Eu nu vreau să mă trezesc după trei etape că sunt înlăturat. Atunci sunt foarte atent la lucrurile acestea. Nu mi s-a întâmplat și nu vreau să mi se întâmple, dar am învățat din ce au pățit alții,
Leo Grozavu

Urmăriți Playsport.ro și pe