Vasile Stângă, atac violent la Alexandru Dedu: ”Ne prostește pe față! Să plece!” De ce îl acuză fostul mare jucător

Cojocaru Cristian 25.01.2021, 18:12
Vasile Stângă, atac violent la Alexandru Dedu: ”Ne prostește pe față! Să plece!” De ce îl acuză fostul  mare jucător

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a primit un atac din partea fostului mare handbalist, Vasile Stângă. În urma unei declarații pe care a făcut-o Dedu, fostul handbalist a considerat că este necesară intervenția sa.

Vasile Stângă a făcut un atac la adresa lui Alexandru Dedu

După declarația făcută de către Alexandru Dedu, Vasile Stângă a ținut să îl contracareze pe acesta. Dedu a afirmat că handbalul a devenit cunoscut de-a lungul mandatului său. Aceste spuse l-au făcut pe Stângă să îl corecteze pe federal, spunând că este ”un mare tupeist”. Fostul handbalist mai adaugă că Dedu nu a făcut nimic notabil pentru handbal.

Domnul Alexandru Dedu a spus că suntem pe calea cea bună, l-am văzut la televizor la o emisiune când i se lua un interviu. Asemenea tupeu n-am văzut în viața mea!A declarat că în mandatul lui handbalul a ajuns să fie cunoscut! Bine, mă, când am jucat noi sau când am fost campioni mondiali, handbalul nu era cunoscut? Incredibil! Este ceva de domeniul… Ne prostește în față!, a spus Stângă.

Fostul sportiv declară că actualul președinte al FRH ”are numai slogane”. Totodată, ține să amintească faptul că infrastructura nu a ajutat să iasă handbaliști de valoare.

Fostul sportiv declară că actualul președinte al FRH ”are numai slogane”
Fostul sportiv declară că actualul președinte al FRH ”are numai slogane”

”Aștept să vină alegerile și să plece, să vină un om mai cumsecade”

Stângă a continuat declarația, afirmând că așteaptă noile alegeri. Consideră că în fruntea FRH ar trebui ”să vină un om mai cumsecade”. Dedu este acuzat că funcția a dobândit-o cu ajutorul unui partid politic.

Aștept să vină alegerile și să plece, să vină un om mai cumsecade. A fost întrebat dacă este pus politic. Cică nu! Ce, lumea nu știe că a fost pus de PSD? Acum e PNL la putere și îi cam tremură pantalonii. Dar noi suntem proști?Știți care va fi salvarea lui Dedu? Nu se va mai ține Olimpiada de la Tokyo și nu avem cum să ne calificăm, a mai adăugat Vasile Stîngă Sport Total.

Fostul handbalist, în vârstă de 64 de ani, a lipsit în ultima perioadă din tabloul handbalului. Stângă era liderul uneia dintre cele mai cunoscute echipe din România. Anul trecut în iunie, Vasile Stângă și-a încheiat contractul cu CSA Steaua.

Acesta era antrenorul coordonator deși tot timpul a fost considerat managerul echipei. Deși Steaua nu mai reprezintă o echipă puternică, la fel ca altădată, ea reprezintă în continuare un nume important in Ligă.

Urmăriți Playsport.ro și pe